Dagen

Idag var jag till Valbo med mamma, moster, Sandra och PM. Sandra och PM skulle köpa massa grejer till huset som dom håller på att bygga. Vi strosade runt på IKEA i flera timmar och dom hittade massa saker, garderober och grejer.
Och det var inga lätta grejer och Sandra kan ju inte bära eftersom hon är gravid och mamma och moster orkade inte så det var jag och PM som lastade kärran, så nu har jag fått träning så det räcker och blir över.

Nu sitter jag iallafall och pluggar fysik. Det är inte roligt, rent ut sagt jävligt tråkigt. Men måste man så måste man. Har inte kommit nå vidare långt med uppgifterna, men det är för att jag inte har någon motivation och lust alls. Så det gör det inte bättre. Men det blir till att kliva upp tidigt imorgon och pöja igenom uppgifterna, anteckningarna och lära mig alla jävla formler som inte står i formelsamlingen. Fyfan säger jag bara. Vad ska fysik vara nyttigt för? Jag kommer ALDRIG att använda något av det här någon gång i mitt liv, så det känns jävligt onödigt.

Nu är pluggpausen slut. Återgår till min bok någon timme till. Eller en iallafall.

Tappat hjärnan

Har inte haft NÅGONTING att skriva om dom senaste dagarna.
Har varit upptagen med att ha tentaångest så jag har inte ens tänkt på att skriva om jag ska vara ärlig.
Jag har nog tappat min hjärna någongstans och jag vet inte vart. Måste hitta den om jag ska kunna plugga.

Tentan är på måndag och jag kan verkligen ingenting. Men så brukar det vara 3 dagar innan tentan, det är då jag sätter mig ner och pluggar. Helst dygnet runt.

Idag kommer iallafall moster, Sandra och PM. Ska blir roligt att träffa dom.
Det var ju iochförsig inte så länge sen, men det är alltid kul. Speciellt nu när Sandras mage växer massa.

Ansökan

Tänkte bara visa hur självsäker jag är. Om ni inte vet vad jag menar så kan jag berätta det.
Jag har sökt en sak till hösten och jag är säker på att jag kommer in.psst.
För att säga sanningen så har jag bara sökt en sak för att jag inte vet vad jag skulle söka annars, för det här är det enda jag vill göra.
Skulle iofs vara kul med kriminologi också. Får se om jag söker det som backup-plan. Bara för att ha något att göra och slippa jobba om jag inte kommer in.

15 Juli är det iaf klart. Då vet jag om jag kommer in.

Tentaresultat

Fick svar på Mattetentan idag.
Fick 18 poäng / 30. Så jag är sjukt nöjd.
Bara att ta tag i fysikpluggandet nu för tentan är om mindre än 2 veckor.

Ansökan till universitet

Nu är den ivägskickad. Ansökan till Uppsala, Biomedicinprogrammet.
Kommer går och vara sjukt nervös i flera månader nu. Men jag hoppas verkligen att jag kommer in.
Så nu håller vi tummarna för det också.

Pluggdax

Då var man uppe. Eller uppe vet jag inte om jag kan kalla det men jag är vaken iallafall, även fast jag är sjukt trött. Men jag tycker jag är duktig som orkar upp så tidigt med tanke på att sova är någonstans i topp 5.
Ska läsa lite bloggar sen ska jag sätta igång med pluggandet.

Hjärna på högvarv

Min hjärna har gått på högvarv hela dagen, men har ändå inte fått någon matte gjort. Kan inte koncentrera mig alls.

Just nu är jag så sjukt trött också. Det känns som att jag har sandsäckar hängandes i ögonlocken. Dricka lite cola och käka lite godis i hopp om att få en sockerkick så jag kan vara vaken och se American History X som går inatt, men det är nog helt omöjligt.

Får lägga mig tidigt och kliva upp tidigt imorgon istället och hoppas på att jag kan få ro att plugga då. Vi får se hur det blir.

Tentaresultat

Får någon vecka sedan var det biologitenta.
Fick tillbaka resultatet alldeles nyss.
43.5 / 57.
Jag är så sjukt nöjd. Grattis till mig själv!

Tentaplugg

På måndag har jag tenta i Basmatematik 3 som det så fint heter. Det gick inget vidare på förra mattetentan jag gjorde så jag har inga större hopp för den här heller, men jag ska ändå göra mitt allra bästa. Jag vill gärna inte vara i skolan klockan 9 på en lördag om några veckor och göra om den när jag kan ligga och sova i en varm skön säng.

Med tanke på att jag knappt har kollat i boken så kanske det vore hög tid att öppna den och börja plugga lite, men just nu har jag inte tid. Jag ska kolla på det senaste avsnittet av Greys Anatomy och kanske tillochmed Criminal Minds. Vi får se hur jag känner.

Just nu har jag ingen som helst lust att plugga, jag har ingen motivation. Lite serier gör mig nog gott och kanske en godis?

Åldersnåja

Jag har haft åldersnåja i någon vecka nu.
Min lillebror fyller 20, min andra lillebror fyller 18, min kusin som är 2 år äldre än mig väntar barn och ska snart flytta till hus. Som pricken över i fick jag ett brev för någon dag sedan med en Inbjudan till Gynekologisk Cellprovskontroll.

Just nu går jag i skolan och i bästa fall är jag färdig om 5 år och då är jag 28 om jag inte minns fel.
Just nu är jag ganska ung, en ung vuxen, men om 5 år är jag bara vuxen. Vart har tiden tagit vägen och vad har jag gjort med mitt liv so far?

Jag kan berätta några saker jag INTE har gjort.
  • Jag har inte rest och upplevt världen, förutom några få gånger.
  • Jag har inte haft något jobb som jag har trivts med.
  • Jag har inte blivit miljonär.
Jag får väl göra alla dessa saker när jag är färdig med skolan. Fast då är jag ju som sagt 28 och det är dax att bilda familj för flera år sedan känns det som.
Men jag ska ta dagen som den kommer och göra det bästa av den, så får vi se hur det går.

Ny blogg

Så, här är den nya bloggen.
Ska göra mitt bästa i att skriva lite oftare än vad jag gjort den senaste tiden.

RSS 2.0