Vem fan är Abdiqadar Ahmed?

För några veckor sedan skulle jag fördriva tiden på en föreläsning och facebooka från mobilen. I vanliga fall är den inloggad konstant, men när jag surfade in på sidan så stog det på något konstigt språk och jag förstog ingenting av vad det var. Jag var helt klart förvirrad. Tänkte inte mer på det och loggade ut från den konstiga facebooken och loggade in på min.

Idag när jag satt på skolan och väntade på Ivan så tänkte jag passa på att facebooka lite. Än en gång var den utloggad och det stog någon konstig mailadress i fältet, Kismayo10@hotmail.com stog det för er som vill veta.

Det jag inte förstår är hur i helvete det kan vara så på min mobil? Jag har ju inte lånat ut min mobil till någon som facebookat på den, och speciellt inte någon Abdiqadar Ahmed som den nu heter, vem det nu är.

Är det någon som smyger in i min lägenhet när jag sover och facebookar? Eller är det bara en jävla bugg som håller på att jävlas med mig?

Nu jävlar händer det grejer

Någon har haft sönder TVn OCH TVbänken. VEM ÄR DET SOM FÖRSÖKER SABBA MINA AFFÄRER? VA?!
Nu går dom inte att sälja längre, inte till lika bra pris iallafall.
Det är nog dax att försöka skänka bort den! Någon?

Titta vad jag hittade 2

Jag hittade 4 bildäck i mitt trapphus igår.
Jag borde kanske starta en auktionssida på saker jag hittar i mitt trapphus. Ja, det ska jag göra. Är ni sugen på något är det bara att kasta in ett bud.
Då undrar ni förmodligen om TVn och säckarna med okänt innehåll finns kvar. Och jag berättar då att säckarna var det någon som stal av mig, men TVn finns kvar. Den står precis på samma ställe som förut. Så lägg ett bud på den med, innan någon stjäl den!


Tentaresultat

Nu har vi äntligen fått tillbaka våra tentor. Och det gick precis som jag hade planerat, ni vet, det jag skrev om här.

Jag klarade halva tentan. Precis som tänkt. Jag fick tillochmed bättre poäng än jag trodde att jag skulle få, på båda delarna faktiskt. iofs var det vara 4 poäng mer på vardera del, men det är ändå mer.
Så nu är det bara att ladda om för omtenta på halva kursen och den är om 3 veckor exakt.
Ska försöka klämma in så mycket tid jag kan mellan Twilightläsande, labrapportsskrivande och massa annat jag måste göra i skolan.

Det kommer nog gå bra, annars får jag vänta till nästa höst och det är jag helt ärligt inte så sugen på just nu. Så jag ska plugga asset av mig. Eller vi kan låtsas att jag ska göra det iallafall.

Men som sagt.
Jag fick godkänt på en del och underkänt på en del, vilket var planerat.
Självklart hade jag blivit glad om jag klarat båda, men efter att jag gjort tentan visste jag att det var omöjligt.
Så jag är nöjd.

Thailand

Nu har jag sådär mycket att skriva om igen. så det får bli några inlägg idag.

I tisdags åkte mina "småbröder" till Thailand. Jag åkte samma tåg som dom på morgonen och gissa om jag kände mig sugen att bara hoppa ner i en av deras resväskor och smuggla med mig in i landet. Jag ville verkligen inte till skolan, speciellt inte när dom var på väg till Thailand. Det är orättvist! Jag vill också!
Självklart är jag glad för deras skull, men eftersom jag är självisk så säger jag bara: Men jag då? :p

Min mamma håller på att bli galen hemma. Dom hade inte hört av sig på typ 3 dagar och ni som känner min mamma vet hur hon är. Det var nog inte långt ifrån att hon köpte en biljett och flög ner.
Men inte nog med det, hon kollar textTV hela tiden. Hon tror att det ska komma en tsunami, eller brinna eller gudarna vet vad. Men hon är såå sjukt nervös. Hon fick tillochmed magsår (på riktigt) för att min lillebror skulle utomlands.

Slutsats.
Jag är sjukt avis och vill också spendera 16 dagar i paradiset och inte sitta i skolbänken i regniga Sverige.


Bild från deras hotell. 5stjärnigt lyxhotell står det på vings hemsida.
Vilka små svin, hur vågar dom göra såhär mot mig? :p

Labsäkerhetsdugga

Idag hade vi ännu en labsäkerhetsdugga. Tre delar med säkerhet, arbetsmetoder och trivialnamn.
När jag var klar var jag helt säker på att jag misslyckades på den viktigaste delen, men så var inte fallet. Har fått svar nu och det står att jag klarade alla delar.
Säger dom det så.
I DID IT! Jag slipper omdugga på fredag.

Men nu till det roligaste på hela dagen, kanske på flera dagar.

En av frågorna var:
Vad gör du om din kompis börjar brinna?

Man fick flera alternativ eftersom det var kryssfrågor.
Några av alternativen var:

- Gå med din kompis till närmaste nöddusch?
- SPRING med din kompis till närmaste nöddusch?
- Kasta närmaste vätska på din kompis?
- Hjälp din kompis att hoppa ut genom fönstret (vid regn)?

När jag satt där, i en sal med 50 stycken andra och alla koncentreradde sig som bäst, läser jag alternativet med fönstret. Jag börjar skratta som en idiot. Blir högröd i ansitktet, tårarna sprutar och jag dunkar huvudet i bänken i hysteri.
Jag skrattade och skrattade och kunde inte sluta. Vad jag märkte så var det bara en till som skrattade och jag förmodar att han skrattade åt mig.

Men seriöst. VEM SKULLE INTE BÖRJA SKRATTA ÅT NÅGOT SÅNT? Är det bara jag som har dålig humor och det i själva verket inte alls var så roiligt som jag tyckte, eller ville dom inte börja skratta där inne som jag gjorde?

Jag kan ju faktist inte rå för när jag tycker att något är roligt. Det bara brats. Jag försökte hålla tillbaka, men det gick verkligen inte.

Jag hittade en TV

Får ungefär 2 veckor sedan tror jag att det var så skulle jag hem till mamma några dagar. Då möts jag av den här synen:

Någon har ställt en TV i trapphuset. Inget konstigt med det kanske, om man vill få den stulen. Kanske den skulle kastas eller så, men man lämnar den inte i trapphuset enligt mig.
Tänkte inte mer på det, men när jag kom hem 2 - 3 dagar senare stod den fortfarande kvar. Det var lite märkligt, men orkade inte lägga någon energi på det. Och den där TVn har stått där nu.

Igår när jag kom hem hittade jag en till sak brevid TVn.

Någon har lagt ut 2 stora svartsäckar med jag vet inte vad, i dom.
Men det roligaste av allt, det är att TVn står kvar, men det är någon som flyttar på den hela tiden. Ena dagen står den på ena sidan korridoren och nästa dag på andra sidan.
Undra vem det är som har ägt den och vem det är som flyttar på den hela tiden.
Och varför har ingen ringt och berättat för hyresvärden att det står en TV i trapphuset? Måste jag göra allting?

Som för ganska länge sedan när jag hittade en förrådsdörr öppen med MASSA skit i.Sådär såg det ut en helg och det är bara nasty. Vidrigt. Gamla matkartonger (med matrester i), flaskor, burkar och allt vad det nu kan vara. Jag vill inte ens veta. Då ringde jag hyresvärden och klagade.

Så, någon som är sugen på en TV? :p

Ny kurs

Har börjat en ny kurs i skolan. Organisk kemi och läkemedelskemi. Det låter ju inte allt för illa. Men, det finns alltid ett men, den är ganska illa. Som tur är så är det inga räkneuppgifter, utan mest teori, vilket jag gillar bäst. Räkna är inte min grej, även fast jag inte är allt för dålig på det.
Och till ett annat men. Läraren kom till Sverige från Australien för 3 år sedan och föreläser på svenska. Självklart, eller så självklart är det väl inte men hade inte förväntat mit något annat, så bryter han på australienska eller vad det nu heter. Det låter mest som att han bryter på finska och engelska, fast det kanske är samma sak. Dit  jag ville komma med det är att jag knappt förstår vad människan säger, och ännu mindre eftersom han pratar komplicerad kemi.
Ett annat men är att kurslitteraturen till denna kurs är även den på engelska, vilket inte är så kul när det är svår engelska. Massa komplicerade ord och sånt.

Förhoppningsvis går den här kursen bättre än den förra. Har iochförsig inte fått svar på hur det gick på den tentan än, men jag vet att det inte gick bra.Som ni ser här så är det ungefär lika många sidor av engelsk komplicerad kemi som på den förra kursen.

Julias dop

Förra helgen åkte jag upp till idre. Det var dax för Julias dop.
Hela helgen var kanon. Vi umgicks, tittade på film, spelade TV-spel, solade och massa annat.
Träffade även lilla Tindra. Och liten var hon, så söt.

På fredagen träffade vi prästen för att gå igenom vad som skulle hända när. Det var helt okej. Prästen var lite knasig och förvirrad med vi kom fram till några vettiga saker iallafall.

På lördagen dukade vi för fika och det blev så himla fint. Det var PMs syster som fixat dekorationerna och hon var såå duktig.

På söndagen var det dax. Jag var så jävla nervös. Vi var lite tidiga till kyrkan för Julia skulle få sin klänning och allt folk skulle sätta sig och så. 5 minuter innan allt började var jag tvungen att kika ut på alla som satt där och det var ett STORT misstag. Jag vart ännu mer nervös och visste inte vart jag skulle ta vägen.

11.00 gick vi ut och ställde oss. Jag har inte så mycket minne av det, för jag var så nervös inför att läsa min dikt. Men allt flöt på bra, tillochmed när jag läste min dikt gick det bra. Men när jag var klar skakade jag som en galning :p Dom sista 5 (?) minutrarna höll jag i Julia. Och hon var så jäkla tung. Hon växer så det knakar och men mina spagettiarmar var det ett under att jag lyckades hålla henne, trots att hon spretade med benen och inte alls villa sitta sådär.

PMs andra syster sjöng i kyrkan. Och då var det kört för min del. Jag grät och grät som en galning. Tur jag inte var ensam med det.
Sen var det dax för mat, fika, presentöppning och ännu mer sång. Så då blev det lite mer gråta, känsligs som man är. Det var mycket trevligt.

Tänkte visa dikten som jag läste också.
Att få ett litet gudbarn
är en gåva och en ära
- att man är så betrodd
att stå ett liv så nära.

Man länkas till varandra
med ett gudomligt band.
Så själsligt är man nära
fast man bara ses ibland.

Ett gudbarns liv man följer
av omtänksamma skäl.
För man har fått till uppgift
att se till barnets väl.

Och även i det tysta
finns detta alltid kvar
- att man känner något särskilt
för det gudbarn som man har.


RSS 2.0