Kan du lägga mej som vänn?

Jag vet inte om ni kommer ihåg det här inlägget, om att jag var en snäll tvåa? Här är iallafall fortsättningen på konversationen, bara för att.Jag ÄLSKAR att driva med folk, även fast det kanske gör mig till en hemsk människa. Men vet ni vad? Det skiter jag fullständigt i..

Halsfluss från helvete!

Nu vill jag inte mer. Jag orkar inte vara sjuk. Jävla halsfluss från helvete!

I tisdags var jag till läkaren, men dom hittade ingenting. Det var inget fel alls. Proverna var perfekt. Så dom skickade hem mig och sa åt mig att avvakta en vecka. I onsdags när jag vaknade var jag säker på att jag skulle dö. Jag hade så fruktansvärt ont i halsen och kunde knappt andas, svälja saliv eller vatten. Mamma kom in och följde mig till doktorn och dom tog samma prover som dagen innan och då visade det sig att jag hade halsfluss. Streptokocker fulla halsen. Eftersom jag hade så fruktansvärt ont så ville dom skicka mig till akuten/öronmottagningen så att dom skulle köra ner en kamera i halsen på mig och kika om det var något fel längre ner.

Så jag fick en remiss direkt och åkte till sjukhuset, fick en kamera upp genom näsan och ner i halsen, men det var inget fel där nere som tur var. Men fy i helvete vad obehagligt det vad.

Och eftersom halsfluss smittar genom luften så är det ju inte så bra att jobba så läkarna sa åt mig att sjukskriva mig hela veckan. Och dom vet ju sin sak, så jag sjukskrev mig. Penicillin fick jag också. Jag mår mycket bättre nu iallafall, så på tisdag är jag förhoppningsvis fit for fight och kan jobba igen.

Det har varit en nykter vecka och helg vilket inte är så konstigt. Men det känns konstigt. Inte direkt så man kan gå ut heller, men jag har haft folk att umgås med.
Åkte till mamma i onsdags och stannade till fredag kväll, så då hade jag sällskap av dom och vovvarna. Har umgåtts med grabbarna hela helgen, eller ja, igårkväll och idag. Tur är väl det, annars vette fan. Då hade jag nog åkt tillbaka till mamma.

Det enda som är liiite surt är att jag tar sista pillret penicillin på lördag morgon. Då kan jag inte dricka på fredag, vilket jag hade planerat att göra. Men då får jag väl gå ut nykter på fredag och sen dricka på lördag. Inte dör väl jag för det..

10poängare

L: När jag går på stan och inte har något att göra brukar jag betygsätta tuttar.
E: Så du kör tuttleken med dig själv?
L: Ja. Och när jag  fått 10poängaren brukar jag köra rövleken!

På polisstationen

Jag och brorsan var till polisstationen för att fixa pass till Thailandsresan idag. Alla vet hur förjävla snygg man blir på dom bilderna. Man ser antingen ut som en förbrytare eller som en nerknarkad uteliggare. I ytterst få fall ser man hyffsat mänsklig ut.

För en gångs skull TROR jag att jag ser hyffsad ut. Det skulle vara första gången isåfall. Men på Marcus lät det som att hans inte blev så jävla bra. Kommentarn han gav när han fick se resultatet var "Jaha, då ser man ut som en fånge igen!"

Jag såg det inte själv, men polisen som hjälpte honom hade tydligen kollat på honom som att han vore dum i huvudet!

Keaton

En ny familjemedlem.
Låt mig presentera Keaton, 7 år!


Väg 31

Mamma ringer och väcker mig för att fråga om vägbeskrivning till Emmaboda eftersom "GPSen har lurat ut som på villovägar."

K: Hon sa att vi skulle åka mot Tranås och Eksjö.
C: Aneby åker ni förbi innan Eksjö.
K: Arne?
C: Nej! Aneby.
K: Sen skulle vi köra mot Nybro.
C: Ja, men det är innan Nybro.
K: Vad heter vägen som vi ska in på före Nybro?
C: Först ska ni köra ca 40 km på väg 31.
K: Vailet?
C: VÄG TRETTIOETT!
K: Jahaa.
C: Sen ska ni in på väg 28.
K: Nyss sa du ju 31.
C: Först 31, SEN 28.

Min mamma, hon kan hon.

Fel bartender!

Står i baren på det gamla vanliga stället och ska beställa min blå drink, men han som gör dom jobbar inte. Istället frågar jag han som jobbade just den kvällen.

C
: Kan du göra blå drinkar?
H: Ja
C: Är dom goda?
H: Njae. Nej.
C: Då tar jag en redbull vodka!

Det talar för sig själv. Det var fel bartender som jobbade! xD

Fett fin kiosk!

På väg ner på stan och det går ett gäng med killar bakom oss. När vi är utanför Söders Paradis säger en av killarna. "Den här koisken har jag aldrig sett förut. Fett fin kiosk!"

På Old Saints

Jag och Johanna sitter och smider planer.

"Har du sett att jag är snygg eller? Jag fixar det här."

Gröna godisar

Jag har märkt att jag har något emot gröna godisar. Jag vet inte varför, men det är säkert en jävla fixidé som jag har. Den enda helt gröna godisen som jag kommer på nu att jag äter, är dom i fruxopåsarna. Resten går inte hem.

När jag äter Gott&blandat lämnar jag ALLTID dom gröna och dom svarta med hål i. Det skulle inte finnas en chans i världen att jag skulle äta upp dom, hur godissugen jag än är. Om det inte är någon som äter upp dom, så kastar jag dom jävlarna.

Sen har vi dom där vidriga grodorna med nå socker på. Dom ser ruggigt vidriga ut och skulle aldrig stoppa dom i käften. KANSKE om jag fick en massa pengar, men fan inte gratis.

Nej, gröna godisar är inget för mig.


Hepatit

Sitter på jobbet och pratar om att jag har vaccinerat mig inför resan till Thailand.

S: Vad har du vaccinerat dig mot?
C: Hepatit A. Hepatit B har jag redan.

Ibland säger jag saker som bara låter fel! Menade såklart att jag redan är vaccinerad mot hepatit B :p

Ligga?

"Vill jag ligga så får jag ligga, synd bara att den jag vill ligga med inte vill ligga med mig."

I'm addicted

Det är inte alls som det låter.. Jag lovar. Eller jag vet ju inte vad ni tänker, men jag vet vad jag skulle tänka.

I onsdags träffade jag Emilia och Johanna en sväng på en fika. Vi satt och pratade om allt möjligt.

Emilia sa något som var jävligt sant! Om man tar min mobil och om Old Saints skulle försvinna skulle jag gå under. Eller ja, hon sa att mitt liv skulle vara över, men riktigt så illa är det inte. Bara nästan. Men det behöver ingen veta.

Nu till beroendet.

Jag är beroende av sällskap. För det mesta hatar jag att vara ensam. Visst kan det vara jävligt skönt att vara ensam då och då, men helst av allt vill jag vara omgiven av människor. Kända eller okända spelar ingen roll, så länge jag har någon att prata och umgås med.

Som ni redan vet, så har jag under en längre tid varit ut ganska ofta. Visst älskar jag dom blå drinkarna, men det är inte för alkoholen som jag går ut. Jag kan lika gärna gå ut och vara nykter, det är sällskapet jag vill åt. Jag kan sitta där i flera timmar och lyssna på oftast bra musik och bara umgås med människor.

Krogen är egentligen inget för mig. Visst kan det vara jävligt roligt att gå ut och dansa ibland, men på krogen är det rent ut sagt en jävla köttmarknad. Det kanske det är på Old Saints också, men absolut inte på samma nivå. Dit går man, eller iallafall jag, för att umgås, sitta och prata med folk. På ett ställe som Old Saints lär man känna folk på ett helt annat sätt än vad man gör på krogen.

För några veckor sedan, då när jag var sjuk, så satt jag och Emilia hemma en lördag kväll. Vi kollade på film och hade jättetrevligt, men jag höll på att gå under. Visst, vi hade varit ut på fredagen, men att sitta hemma en lördag var inget för mig. Jag höll på att gå under. Jag ville bara ut och vara omgiven av folk. Jag hade mer än gärna suttit i ett hörn och druckit vatten, bara jag fick komma ut.

Om man skulle låsa in mig ensam i en vecka, eller bara över en helg, så skulle jag bli galen. Jag skulle aldrig palla det. Jag skulle bli så sjuk nere att jag inte skulle veta vart jag skulle ta vägen.

Sitta hemma hela helgerna kan jag göra när jag blir gammal. Nu vill jag ut och ha roligt. Jag VILL INTE sitta hemma och glo. Det har jag fått nog av, eftersom det var allt jag gjorde för fram till typ 9 månader sen. Jag måste ta igen lite förlorad tid med mina vänner :p

När jag ändå håller på att prata om Old Saints och sånt, så måste jag passa på att tacka Emilia för att hon drog med mig dit. Hade det inte varit för henne hade jag förmodligen aldrig kommit dit. Hon och Saintan har gjort mig till en helt annan människa än vad jag var för 9 månader sen. Det är mycket tack vara henne och Saintan som jag är den jag är idag. Fan vad illa det där lät xD

!

All I want is someone I can't resist.

And I can't resist YOU!
You make me shiver.
Your smile and your eyes is something I'll never forget!

Vilken jävla kväll!

Tim luktar som en redig karl!
Marcus är Fabio för alla!
Jag och Johanna, vi möttes på mitten!
Jag har har varit innelåst!
Vi hittade en snubbe med hatt!
Johanna och Tim drack upp någons drink!
Vi höll på att bli utkastasd av vakterna på  Old Saints för att vi dansade på stolarna!
Jag fick pommes av en stockholmare!
Någon kastade en burgare på ett fönster!
Johanna bjöd alla på öl!
Vi handlade i baren 10 minuter innan stängning!
Vi shotade goda rosa shotar!
Jag drack ännu godare blå drinkar!
Jag drack öl!!
Vi blev stött på av en tjej!
Johanna har en konstig fläck på strumpan!
Jag hade jävligt kul!

Men vi fick efterfest! Och jag är fortfarande full!

Bilder kommer sen!

RSS 2.0