I'm going south

Imorgon bär det av söder ut för en förhoppningsvis grym helg med underbara människor. Valborg spenderas i Uppsala, precis som förra året. Men den här gången kommer det bli ännu bättre.

That's it!How will it be?!

Just nu är jag inne i en konstig period. Jag vill göra så mycket, men jag har ingen ork att ta tag i saker. Jag umgås inte med någon, jag hör inte av mig till någon, jag tränar inte, jag gör ingenting. Jobbar jag inte så ligger jag mest på soffan och glor.
Jag har ingen lust till något alls.

Jag vet inte vad det är som gör att det blir såhär, det bara kommer utan förvarning.

Visst, jag gillar att vara själv ibland, men nu blir det allt för ofta. Och visst, det beror bara på mig själv, till stor del iallafall, men har man ingen lust och ork så har man inte. Jag försöker att göra saker, men det är inte roligt längre. Saker som jag förr har tyckt varit roliga, är inte det längre. Jag finner inget nöje i det.

Jag känner mig ängslig och kan inte riktigt koncentrera mig och njuta av livet just nu. Jag är rätt säker på att det har att göra med att jag inte alls vet hur mitt liv kommer se ut om några månader. Jag vet inte om jag kommer in på skolan och flyttar, jag vet inte om jag kommer vara kvar här och jobba.. Jag vet ingenting. Jag vill veta NU! Jag vill veta hur det blir så att jag kan göra upp planer efter det.

Till slut löser det sig, men jag vill fortfarande få lite klarhet. Jag vill få lusten tillbaka att göra något.

Nu säger jag inte att jag mår dåligt, för det gör jag inte. Jag mår jättebra. Men det är den där jävla oron som tynger mig. Ovissheten. Fan att allt ska ta sån jävla tid!


Sötast!

Kan man bli sötare?!


Butterflies

Varje gång jag ser dig.
Varje gång du kysser mig.
Varje gång jag tänker på dig.
Varje gång jag ser ditt namn.
Varje gång du håller om mig.
Varje gång du är i närheten.
Varje gång du ler mot mig.
Varje gång du ser på mig.
Varje gång du rör vid mig.
Varje gång du får med att le.
Varje gång du får mig att skratta.
Varje gång jag vaknar upp med dig.
Varje gång du säger att du älskar mig.

Varje gång något av detta händer får jag fjärilar i magen.
Varje gång något av detta händer blir jag mer och mer kär.
Jag älskar dig!


We will make this work

Det är inte så jävla lätt jämt, men vill man så går det. Men man måste kämpa, försöka och gå in för det helt. Det blir bra i slutändan, hur det än slutar.

"Lova att du aldrig försöker döda mig!"

Jag vet inte om jag har berättat om min ständigt återkommande mardröm som jag har. Eller mardröm vet jag inte om jag kan kalla det egentligen, men den är jävligt obehaglig.

Jag ligger i min säng och då står det fullt av människor runt sängen och kollar på mig när jag ligger där. Jag har aldrig sett dessa människor förut. Det som gör det obehagligt är att det är i min lägenhet som det händer.

Förra veckan var inget undantag, men det hände mer än att dom bara stod där. Då var det någon som lade sig brevid mig, knuffade undan mig så att den här personen skulle få plats. Det är svårt att förklara, men jag tror ni vet vad jag menar.

Samma sak hände i natt. Fast då var det David som kröp ner brevid mig. Jag visste ju att han var i Karlberg så jag frågade vad han gjorde där, i min säng.
C: Vad gör du här? Du är ju i Stockholm.
D: Nej, jag är här.
C: Nej du är inte här. Du är inte David!
D: Det ser du väl att jag är!

Då börjar jag skrika och vifta som en galning.
C: NEJ, DU ÄR INTE DAVID! DU ÄR INTE DAVID!

Det är då det riktigt hemska händer. Han tar en kudde och försöker kväva mig med den. Det var en riktigt obehaglig känsla. Sedan vaknade jag, kollade på klockan och den var 00.25.
Var tvungen att skicka ett sms till honom.

"Måste bara berätta. Du vet drömmen jag hade sist, när någon la sig i min säng? Samma sak hände nu! Fast den här gången var det du och du försökte kväva mig med en kudde. Sjuk hjärtklappning har jag! Lova att du aldrig försöker döda mig!"

Det är en jävla tur att han vet hur jag är :p

Jag låg där med hjärtklappning i 20 minuter innan jag till slut lyckades somna om.

BOOOOOOORING!!!!

Här händer det fan inte mycket. Riktigt tråkigt har jag. Samma sak varje jävla dag.

Sova, äta och jobba, det är fan allt jag gör känns det som. Med undantag för en Stockholmsresa då och då, eller besök därifrån. Det är väl det som får mig att orka just nu.

Nu ska jag väl inte klaga egentligen, men det är en dålig kväll.

Har ju faktiskt några saker att se fram emot och det är inte allt för länge kvar.
På torsdag, förhoppningsvis, så blir det lite kubb och alkoholdrickande i solen. Förhoppningsvis säger jag eftersom det inte alls är säkert att det blir sol, men hoppas gör jag. Annars får jag väl göra något annat.

Och sista april ofc. Då bär det av till Uppsala, precis som förra året. Kommer förhoppningsvis bli riktigt bra.

JAG MÅSTE SKAFFA MIG EN HOBBY!! Helvete vad tråkigt jag har!

Nej, jag är alldeles för bitter för att ens orka skriva något. Så nu skiter jag i det här och fortsätter att äta smet och knyta knutar på sladden till datorn..!

Nedräkning

Jag har börjat en nedräkning till min första riktiga semester någonsin och förhoppningsvis tills jag slutar på mitt jobb, för att sedan flytta och börja i skolan igen.

Om det inte blir några ändringar så ser det ut såhär.
  • 61 dagar
  • 42 arbetsdagar
  • 15 kvällspass
  • 3 delade turer
Det känns som att det är alldeles för lång tid kvar, men samtidigt är det ingen tid alls om man tänker efter. Jag vill att tiden ska gå fort, fast jag vill även att den ska gå långsamt för jag vet inte om jag är redo riktigt än. Att ge upp allt. Även fast det är det jag vill.

Sen är det ju så att inget är bestämt till 100%. Man vet aldrig med mig.

Lounge!

Jag och David var på ica maxi en sväng i söndags och bestämde oss för att vila lite när vi ändå var där.
Vi hittade denna loungegrupp mitt i butiken och satte oss ner, tog ev varsin tom kaffekopp och satt där och drack obefintligt kaffe.
Ni kan ju gissa om vi fick massa blickar på oss när folk gick förbi. En gubbe kollar extra mycket och David utbrister "Nej, vi ingår inte i priset!".
Sen tittar han på mig och frågar: Vad kostar vi nu?
C: 7000.
D: Alldeles för lite.

Sen hade vi ett givande samtal om snusspottande drakar.
Vi satt där ungefär 5-10 minuter tills vårat kaffe var slut, sen handlade vi vidare.


Lost in space

Jag är helt slut. Trött som få och allmänt förvirrad.

Idag på jobbet hade jag utevistelse med en kund. Hon ville ta ut pengar så jag skulle hjälpa henne med det. Efter det ville hon in på Time en sväng för att kika. Hon köpte lite mat och fikabröd som hon senare bjöd på.
Väl framme vid kassan så hjälpte jag henne att betala och när hon fått tillbaka pengarna så gick vi. När vi kommer ut ur butiken hör jag att det är någon som ropar "Hallå? HALLÅ?! Ska ni inte ha era varor?!"
Jag vänder mig om och ser att det är killen i kassan och han tittar på oss. Vi, eller rättare sagt jag, hade tydligen glömt varorna på bandet.

Skamsen går jag in i butiken igen, packar ihop varorna fort som fan och går ut till tanten igen.

Hur i helvete kan man vara så förvirrad?!

Återtåget

Det har fortfarande inte kommit upp några bilder från festen i fredags, så jag lägger upp mina bilder så länge.

Jag hade riktigt jävla roligt. Jag gillar verkligen dom där människorna.

D

Jag vet att jag har sagt att det är nyttigt att sakna, att vara ifrån varandra.
Men jag har ångrat mig. Eller.. Det är bra att sakna någon gång ibland, men fan inte större delen av tiden! Man ska inte behöva sakna någon såhär mycket såhär ofta.

Vi träffas kanske 2 gånger i månaden, i bästa fall varannan helg. Ungefär 5-6 dagar i månaden. Resten är vi ifrån varandra. Det gör mig galen! Jag vill kunna träffa honom när jag vill. Det suger att det inte går.
Just nu gör vi det bästa av situationen och föhoppningsvis blir det bättre till sommaren. Men dit är det fan 2½ månad. I värsta fall.. Det vill jag inte ens tänka på.

Hoppas fan att jag kommer in på skolan så att jag kan flytta. Det skulle underlätta allt så sjukt mycket. Och jag vet att det är en vild jävla chansning jag gör om jag flyttar, men det är det fan värt. Vägrar att ha det såhär längre än nödvändigt. En flytt skulle vara bra för mig. För OSS!

Nu vet jag vad ni tänker.
-Ni har inte varit tillsammans länge alls, är det verkligen så smart det du tänker göra?!
Och ja, det är jävligt smart.
Sen kan jag även berätta för er att jag gör det för min skull, till viss del. Självklart underlättar det att bo närmare David, men han är inte den enda anledningen till att jag gör det här. Jag gör det för att jag vill. Jag ska plugga och ge det ett nytt försök. Jag SKA bli det jag vill och göra det jag vill.
Att David kommer bo några mil bort är bara ett plus. Ett stort jävla plus. Men som sagt, jag får göra det jag vill.
-Men tänk om det tar slut då?
Ja, då är det så. Men ett distansförhållande funkar inte i längden, speciellt inte om man ska komma någonstans med förhållandet. Så då chansar jag och satsar. Jag flyttar mer än gärna för att göra det bästa av situationen. Tar det slut så gör det, men just nu är det inget jag tänker oroa mig för, för vi har det bra. Riktigt jävla bra!
-Och om du inte klarar skolan?
Om jag inte klarar skolan så finns det andra saker jag kan göra. Och krisar det ordentligt, då kan jag alltid flytta tillbaka. För jag har mitt jobb kvar, jag har någonstans att bo och jag har mina vänner och min familj kvar.

Tänkte bara säga det. Men jag ska inte tänka på det alls. Kommer jag in så flyttar jag och kör stenhårt. Det kan inte bli bättre än så. Det är det bästa jag kan göra.

Det jag egentligen skulle komma fram till..
Jag saknar David varje dag och jag gillar inte att sakna honom så ofta. Jag vill vara nära honom. Men det ska det fan bli ändring på. Det här kommer bli så jävla bra.
Och jag skulle ljuga om jag sa att David inte har någonting med flytten att göra. För utbildningen jag vill gå finns på närmare håll. Men det är skit samma!
Som jag sagt förr. Man måste våga för att vinna. Och tar jag inte den här chansen så kommer jag ångra mig brutalt mycket. Det ÄR värt det. Det är värt att ge upp mitt liv för att starta ett nytt på en helt okänd plats med helt okända människor.

(Som en liten avstickare, men som ändå hänger ihop med det jag skrivit. Tack Johanna för pratstunden idag, den var jävligt nyttig. Det är från dig jag fått inspirationen för det här inlägget, under tiden jag skrev det :p )

Helt random

Ett random citat av en person. Och jag lovar, det är verkligen inte menat som det låter. Mer förklaring än så får ni inte.

Får se hur lång tid det tar för honom att komma ikväll!

Är han där?!

Ligger och pratar mat med David på msn. Då ringer mamma.

M: Vad gör du?
C: Ligger och pratar mat med David.
M: Är David där?!
C: Nej.
M: Jaha, pratar du med honom i telefon?
C: Nej, hur ska jag kunna göra det när jag pratar med dig?
M: Haha, just ja.

Hon är inte alltid så klipsk min mamma ;)

Now I'm insecure

Nu har jag funderat på det här i flera timmar.
OM jag kommer in på skolan, ska jag verkligen flytta?
Ska jag ge upp hela mitt relativt trygga liv för att flytta till en helt ny stad med helt nya människor? En stad som jag aldrig ens varit i närheten av?!
Kommer jag våga?
Vinner jag något på det?
Eller kommer jag bara förlora på det?
Är det verkligen värt det?

Jag blir bara mer och mer osäker. Anledningen till det är nog att.. Nej jag vet inte.

Men en sak vet jag.
Ja, jag kommer att flytta om jag kommer in. Det har jag bestämt.
Man måste våga för att vinna. Och är det så att allt skiter sig, ja då är det bara att flytta tillbaka. För jag har någonstans att bo, jag har mitt jobb, jag har min familj och mina vänner. Allt finns kvar om det inte blir som jag tänkte mig.
Nu tror och hoppas jag att det kommer bli riktigt bra.
Men osäkerheten finns fortfarande kvar och gnager.

Det blir nog bra.
Eller?!

Meritvärde

Satt just och jämförde mina meritvärden på studera.nu och antagningsstatistiken på vhs från 2010.  Om man ska gå efter det så kommer jag lätt in på biomedicin, men inte på sjuksköterskeprogrammet.

Helst vill jag komma in på sjuksköterskeprogrammet, men det var biomedicin som var planen från början, så jag är nöjd ändå. MEN, jag ska inte ta ut segern i förskott för man vet aldrig. Men just nu är jag lite närmare en bättre framtid, förhoppningsvis en bit ner i landet.

Jag vill verkligen, men jag hoppas inte på allt för mycket. Skulle bara bli så sjukt besviken om jag inte kom in och måste vara kvar på det här stället. Men vi får se i sommar. I'll let you know.

I'm back

Den här helgen var precis vad jag behövde.
Mår sjukt jävla bra, trots att jag är hemma igen.

Bilder och lite annat kommer.
Väntar på att bilderna ska komma upp på eventet bara, så ska jag sno några därifrån hade jag tänkt.

Nu sover vi och vaknar upp i verkligheten imorgon.

RSS 2.0