Laters

Ses om en vecka..

Världens bästa lillebror

Min lillebror har gjort en tatuering på överarmen. Mammas, pappas mitt och sitt eget stjärnteckan.
Nu kommer han aldrig bli av med mig ;)
<3

Juul!

Då var även denna julafton över. Det har varit en bra jul som vanligt och jag har ätit massa god mat, kollat Kalle Anka och fått massa julklappar. Jag och min lillebror är vansinnigt bortskämda måste jag säga. Inte bara på julen, utan alltid. Vi har alltid fått vad vi behöver och vill ha. Har vi inte fått det så har vi fått hjälp med att betala det. Men världens bästa föräldrar har vi helt klart! Vet inte vad jag skulle göra utan dom.

Det enda som saknades för att den här julen skulle vara perfekt är att pappa skulle vara här. Saknar honom massor. Har inte träffat honom sedan i somras och vet inte när jag kommer träffa honom igen. Det är ju en bra bit att åka och det är svårt för mig att bara skippa skolan för att åka upp. Men ska verkligen försöka ta mig upp snart.

Även om jag älskar att umgås med min familj så ser jag verkligen fram emot att komma hem till Skövde på måndag. För på tisdag åker jag och David till Teneriffa en vecka. Det ska bli riktigt jävla skönt att komma bort härifrån ett tag. Bort från Sverige och kylan.

Mamma har färgat håret på mig igen. Det är färg nummer 5 sedan i augusti. Imorgon ska hon även klippa mig. Klippa topparna lite och fixa luggen. Känner mig ungefär som Cousin Itt i Familjen Addams med min långa lugg.


I miss you so!

Igår (eller egentligen i förrgår) skulle farmor ha fyllt 85 år. Det är helt sjukt att det är ungefär 10 månader sedan hon försvann från oss. Det känns som att jag träffade henne förra veckan.
Och idag (egentligen igår) var det 10 år sedan farfar gick bort. Tiden går så fruktansvärt jävla fort. Det är helt sjukt. Saknar dom verkligen.
Saknar mormor och morfar med för den delen.

Så det jag vill med det här inlägget är att önska dom en god jul.

Blablabla..!

Labrapporten är ÄNTLIGEN färdig och inskickad. Det kommer helt säkert vara massa saker jag måste fixa på den, men grovjobbet är gjort iallafall, vilket är riktigt skönt. Nu slipper jag tänka på att jag måste skriva den när jag (förhoppningsvis) ligger i solen en vecka efter jul.

Har fått tillbaka resultatet på två av inlämningsuppgifterna på Viral patogenes och båda två är godkända. Bara den tredje kvar, men är helt säker på att den också blir godkänd.

Nu sitter jag och pluggar inför duggan i Organisk kemi som är imorgon. Jag måste erkänna att jag hatar, verkligen HATAR, att rita strukturer och namnge föreningar. Det är så fruktansvärt jävla tråkigt! Egentligen behöver jag inte göra duggan, men det skulle vara skönt att få tre bonuspoäng till på tentan..

Redovisning

Redovisningen av laborationen i Mikrobiologi avklarad. Kammade hem ett VG. Jag är riktigt nöjd. Nu är det inte många måsten kvar denna termin!

Nedräkning

Om 8 dagar åker jag på en veckas semester. Det ska bli fruktansvärt jävla skönt måste jag säga. Ska inte tänka på något annat än att bara slappna av och njuta av ledigheten. Förhoppningsvis kommer det vara fint väder hela veckan också, så vi slipper sitta på hotellrummet och ruttna.

Men har ju som sagt en del att göra innan. Resa till och från Gävle är iallafall bokad. Packlistan till Teneriffa är färdig, alla papper och viktiga saker som jag behöver är fixat.
Har en del saker att fixa som har med skolan att göra också, men det är inga värdsliga saker. Imorgon ska labben redovisas och på torsdag har jag en dugga. Ska försöka bli färdig med labbrapporten till onsdag kväll också, så jag slipper göra den när jag är hemma över jul.

På tal om jul.. Det är 5 dagar till julafton. FEM! Det är helt vansinnigt! Jag har absolut noll julkänsla. Jag hade mer julkänsla i juni än vad jag har nu..

.

How come the only way to know how high you get me, is to see how far I fall.

Update om det mesta.

Idag är en helt okej dag, än så länge. Jag har fortfarande ont i handen, men inte lika mycket som igår, vilket är skönt. Låter det vara tills imorgon och gör det fortfarande ont då så ringer jag läkaren, annars kan det vara.
Har varit lite nere dom senaste dagarna, men det hjälper verkligen att prata ut om varför, med den det handlar om. Det är precis det jag har gjort idag och allt känns lite bättre. Det får ta den tid det tar helt enkelt.

I tisdags var ju sista föreläsningen på kvällskursen jag läser och det är lite tråkigt. För det var verkligen en rolig kurs. Sista inlämningsuppgiften är gjord och inlämnad, långt innan det egentligen behövs. Men det är skönt att få det avklarat.

Snart ska jag börja skriva labbrapporten på labben vi hade igår, även fast vi inte behöver lämna in den förns 1/2. Det är lika bra att få det gjort nu, annars kommer jag glömma bort allt vi gjort och inte fatta ett skit av mina anteckningar.

Ska även skriva färdigt det jag ska redovisa på tisdag i Mikrobiologin. Det är bara redovisningen och tentan kvar. Rätt tråkigt att den kursen är slut också, för det var också en rolig kurs. Men läraren gör en hel del. Är det en bra lärare blir allt mycket roligare.

Min packlista för Teneriffa är färdig, så nu ska jag bara köpa det sista jag behöver och hämta ut tågbiljetterna till Örebro så jag slipper göra det när jag kommer hem från Gävle.

Det är bara en liten del av vad jag måste göra på en vecka. Jag ska även renskriva föreläsningsanteckningar för två kurser och plugga till en dugga jag har nästa torsdag. Jag har alltså rätt mycket jag måste hinna innan jag åker till Gävle på torsdag, men det kommer vara värt det när jag väl är färdig. För då kan jag koppla av ordentligt på semestern och slippa oroa mig över massa måsten.

Lägg ner för fan!

Jag kan knappt röra vänster hand. Handleden värker som fan och jag kan inte räta ut fingrarna utan att det pulserar och gör fruktansvärt ont. Men inte nog med det, det börjar göra ont i höger hand nu också, men jag hoppas verkligen att det inte blir värre och att det går över snart. Ska ringa doktorn imorgon när jag vaknar, för nu behöver jag verkligen mina ledpiller.


When will it turn around?!

Rätt dålig dag idag också. Har ont överallt och ingenting går som det ska. Det enda bra med den här dagen, än så länge (iofs var det inte allt för många timmar sedan jag klev upp), är att jag klarade duggan som vi gjorde igår. Vilket betyder att jag har 3 bonuspoäng till tentan i januari, vilket är jävligt skönt.

Nu ska jag tillbaka till skolan och förbereda redovisning av de labbar vi gjort på Mikrobiologin, sen ikväll är det sista föreläsningen på Viral Patogenes. Sen är det bara imorgon kvar, en lång labbdag, innan 4 dagars ledighet. DET ser jag fram emot.. I think..

Matlust? Vart är du?!

Det är fortfarande något som inte stämmer.. Jag vet inte alls vad, det är bara en känsla jag har. Förhoppningsvis går det över väldigt snart..

Idag är iallafall första gången jag ätit riktig mat sen i onsdags, om man inte räknar det lilla jag lyckades trycka i mig i fredags innan jag gick ut. Åt en liten bit pizza i lördags också, men det var inte mycket. Har inte fått i mig vare sig frukost eller något annat på flera dagar. Men idag tvingade jag mig själv att äta, för jag vet att jag behövde det.

Det brukar bli såhär när jag inte mår bra. Fast egentligen mår jag bra, men det är något undermedvetet som ligger och trycker. Eller så inbillar jag mig bara att det är något. Jag vet iallafall att jag inte har varit hungrig eller sugen på mat på typ en vecka, men det är bara jag som mår dåligt över att jag inte äter.

Helt onödigt inlägg.. Men skit samma..

Sucky day..

Den här helgen vill jag spy på! Har haft några riktigt dåliga dagar! Vill inte tänka på det. Och vill absolut inte prata om det. Inte blir det bättre av att jag har en dugga imorgon som jag inte ens har börjat plugga till.

Jag är bara ledsen och allmänt grinig idag..

Utekväll i Skövde

Ikväll kör vi en kväll ute med några från klassen. Ska bli riktigt roligt.
Ska göra ett nytt försök på att lära Skövde att göra blå drinkar, för det är något jag verkligen saknar!

I'm just weird

Jag vet inte om jag är konstig. Eller jo, jag vet att jag är konstig, men visste inte att jag var konstig på det här sättet. Såg precis att läraren i mikrobiologi lagt ut exempeltentor och insåg att jag ser fram emot tentan. Jag har ALDRIG sett fram emot en tenta och trodde aldrig att jag skulle göra det heller.

Förhoppningsvis kommer jag klara den på första försöket också, även fast jag har tenta i fysikalisk och organisk kemi två dagar innan. Det skulle vara skönt iallafall, men jag kommer koncentrera mig mest på kemitentan, då jag har 4 chanser att klara mikrobiologitentan i vår.

Förvirrad som vanligt

Hela dagen har jag gått omkring och trott att det varit onsdag. Gissa om jag blev besviken när jag insåg att jag hade fel. Ge mig helg! Helst nu!


.

:(

RSS 2.0