Don't leave us here alone

aldrig Aldrig ALDRIG får jag må bra. Det händer ALLTID något.

Alldeles nyss mådde jag så sjukt jävla bra. Bättre än på väldigt, väldigt länge. Jag har klättrat upp för alla jävla backar och hoppat över varje jävla hinder och nått toppen.

På bara en sekund så rasar ALLT!

Ungefär som när man hoppar fallskärm. Precis när man lämnat planet. Man faller fritt och bara väntar på att dra i snöret så att skärmen ska fällas ut. Men jag drar och drar i det där jävla snöret, men det kommer ingen skärm! Jag fortsätter falla fritt. Jag hoppas på att jag landar mjukt!

Just nu är jag på fel sida av landet och jag kan inte göra något för någon. Det gör mig så jävla arg! Jag borde vara där, men jag kan inte göra ett jävla skit!

Come back to me!

Varför kan inte tiden gå lite fortare? Vill ha fredag, NU!

Jag saknar dig!
Kom tillbaka nu. Helst för länge sen!

It's been a busy day

Idag har jag haft saker att göra HELA dagen. Kommer inte ihåg när det hände sist. Nu är första gången jag varit hemma på hela dagen, förutom när jag var hem i 5 minuter och lämnade av lite grejer.

Vaknade upp hemma hos Jenny i Uppsala, gjorde lite "sista minuten"-plugg och gick sedan för att skriva tenta. Det gick som förväntat, ÅT HELVETE, men jag försökte iallafall.

När tentan var klar så gick jag ner på stan, köpte lite subwaymackor till lillebror och gick sen till tåget. Åkte hem till mamma en sväng för att lämna brorsans mackor och hämta lite matlådor.

Efter det körde brorsan in mig till stan så jag fick lämna av lite grejer och skjutsade mig sen till Hemlingby där det var "prova på"-poledance. Det kan vara bland det roligaste jag har gjort, i träningsväg, så jag anmälde mig till intensivklassen som börjar redan nu på tisdag. 4 veckor, 2 gånger i veckan, 2 timmar åt gången. Det ser jag fram emot riktigt jävla mycket!

Sen kom Johanna och hämtade upp mig och vi åkte hem till henne. Hon hade tänkt laga mat, men hon bojkottade kycklinglåren som hon köpt och vi tog en sväng i driven på McDonalds istället! xD Vi åkte tillbaka till henne och käkade och pratade i flera timmar, om allt och inget.

Det har varit en jävligt nice dag, förutom att jag inte kommer klara tentan, men det kan jag leva med. Jag slipper iallafall plugga på ett tag nu, vilket ska bli så fruktansvärt skönt. Riktigt jävla skönt!

Imorgon blir det jobb 7-11, sen träna 11.30 och sen jobb igen 16.30-21.30. Så imorgon kommer gå fort, måndag kommer gå fort och sen är det helt plötsligt tisdag. Jag ser fram emot tisdag!

Då ska jag först luncha med Johanna sen ska vi ut på 2 hemliga uppdrag. Efter det ska jag träna 2 timmar och sen hem igen och kolla film eller något med Johanna. I bästa fall är det då David blir kontaktbar igen! SOM jag saknar honom, att bara kunna höra av mig till honom.

Det visste ni inte om kärlek.

Det är vetenskapligt bevisat att:
om man är nykär så tänker man på personen minst 4 timmar per dygn.

Tentaplugg!

Sitter hos min Jenny i Uppsala.
Vi har båda tenta imorgon, så vi försöker plugga röven av oss. Det går väl sådär. MEEN, vi gör det bästa vi kan och det är väl det som räknas?

Iochförsig så vet jag att jag inte kommer klara av den här tentan, men det gör inte så mycket. Får väl satsa på nästa tenta istället, i juni.
Men det är jävligt tungt att balansera jobb och plugg, och sen försöka ha ett liv utanför det också. Men jag ska göra mitt bästa, för det är ju aldrig fel att ha lite kurser avklarade till i höst om jag eventuellt flyttar och pluggar då. För det är liknande kurser eftersom det är samma program jag har tänkt läsa, så då kan jag nog få dom kurserna tillgodoräknade och slipper göra dom. Det skulle inte vara helt fel.

Så nu kämpar jag.
Eller nej, jag SKA kämpa.
Tror jag.
Om jag orkar.
Vi får se.

Grattis Piff! <3

Ja, nu heter hon ju inte Piff, men jag kallar henne för det.
Tiffy heter hon och fyller 1 år idag.

Hon kan vara den minsta bordercollie jag sett. Hon är fortfarande lika liten som en valp, och kommer inte bli större än så heller. Men det är rätt bra, för då kan jag bära omkring på henne hur mycket jag vill :p


It's on!

På lördag, efter min tenta, så ska jag på ett "prova på" pass med Poledance.
Ser verkligen fram emot det och hoppas att det är hur roligt som helst.
Gillar jag det så kommer jag även att anmäla mig till en 4 veckors intensivkurs.

Det här är något jag har velat testa länge, men aldrig haft tillfälle, eller ens vågat.
Men nu jävlar. Nu händer det grejer.
Så det är bara att bocka av "prova poledance" från min "Saker jag vill göra"-lista! :D

Bilden är tagen från facebooksidan.


You just made my day better!

Sitter och pratar med en vän på msn. Hon har lite problem, eller vad man ska kalla det.
Jag gör mitt bästa för att komma med goda råd och "bolla" lite.

Jag tycker om att hjälpa och finnas där för människor jag bryr mig om. Det får både den personen OCH mig själv att kanske må lite bättre, om bara för stunden. Speciellt när de visar att de uppskattar det.

Som hon skrev till mig efter en stund "tack vad go du är carro =) du är duktig på att finnas för folk =)"
Sånt kan göra min dag. Så tack för att du gjorde min dag så mycket bättre <3 :)

One week, and not a sound!

Usch vad jag saknar dig just nu. Kan det inte bli 4e mars snart?

Jag vet, han var nyss här. För 3 dagar sen. Men jag har ju kunnat prata med honom dom dagarna. Men det kan jag inte nu. En vecka kommer han vara helt okontaktbar. Det är inte okej. Jävla vinterutbildning.

Jag borde verkligen plugga just nu. Men jag kan inte.
Jag bara ligger här och stirrar. Och saknar.

Haha, fan vad töntig jag känner mig! Men det bjuder jag på.
Men jag vill att han ska vara här. Att han ska vara här och hålla om mig.
Jag behöver hans närhet. Jag behöver känna mig trygg.

Jag kan ha råkat sno den här bilden av honom, så berätta inget! ;D


Träna?

För några timmar sedan fick jag för mig att jag ska börja träna igen. Har kommit på att jag saknar känslan av träningsvärk! Känslan av att göra något nyttigt.

Har surfat runt lite och bestämt mig för Hälsostudion, av flera anledningar.

  • Man får ett "prova på"-pass. Så hänger nog på brorsan någon dag, eftersom han redan tränar där.
  • Man kan köpa månadskort, eller 10-gångerskort och behöver inte "binda upp sig" på ett år, som jag var tvungen att göra på det förra stället där jag tränade.
  • Dom har ett core-pass en gång i veckan. Som jag saknar att träna core!
  • Det ligger uppe på söder och tar bara några minuter att gå hemifrån. Stället jag tränade på förut, ligger nere på stan och jag är alldeles för slö och tar mig inte för, om det ligger för långt bort.
  • Hyffsat billiga priser.
  • Schysst gym och fina lokaler.
  • Det finns solarium, vilket jag känner att jag är i big need av just nu. Inte för att jag blir nå vidare brun, men det kan vara riktigt skönt att sola ibland.
Så jävla taggad är jag.

Sen ska jag även prova på poledance. Tycker det verkar vara hur roligt som helst.
Dom har precis börjat med en klass, Nivå 1, så jag får vänta ungefär 8 veckor innan nästa börjar igen. Tror jag.

Dålig jävla dag

Dålig jävla dag. Dålig jävla dag. Dålig jävla dag. Dålig jävla dag. Dålig jävla dag. Dålig jävla dag. Dålig jävla dag. Dålig jävla dag. Dålig jävla dag. Dålig jävla dag. Dålig jävla dag. Dålig jävla dag. Dålig jävla dag. Dålig jävla dag.

Dusch, mat, plugg!
Laters!

Maat!

De tre senaste gångerna när David har varit här så har vi ätit på Mezopotamya. Jag skulle kunna äta deras kycklingspett varje dag, så jävla gott är det!
Vi var där i fredags och när vi kom in för att höra om det fanns något ledigt bord så sa servitrisen: "Ni verkar gilla det här stället."
D: Vadå, tycker du att vi är här ofta?
S: Ni var ju här för någon dag sen.
C: Det var två veckor sen.

Vet inte om det är vi som är där alldeles för ofta eller om det är hon som har dålig tidsuppfattning.
Det kan ju vara så att vi är så sjukt snygga så att folk känner igen oss också.
Kan va.. Kan va..


?!

När går man från "att tycka om någon" till "att vara kär"?

I wanna wake up with you every fucking day!

Tillbaka efter helgen.
Vi har som vanligt inte gjort så mycket, bara umgåtts och haft det mysig. Det är så skönt att vi inte behöver göra något speciellt för att trivas med varandra, vi behöver inte göra saker hela tiden. Vi kan bara ligga där, tysta, utan att säga ett ord och det känns inte konstigt. Allt känns så rätt. Allt ÄR så rätt.

Ingen av oss är speciellt öppen av sig heller, men det gör inget. Absolut ingenting. Det kommer när det kommer. Just nu pratar vi om det vi behöver prata om, resten flyter på av sig själv. Det är inte ansträngt alls. Bara naturligt.

Och det här med avståndet.
Det funkar så mycket bättre än vad jag trodde att det skulle göra. Iallafall just nu. Förhoppningsvis kommer det fortsätta fungera också. Det är bra att inte vara inpå varandra hela tiden, det är bra att sakna. Jag tror det är mycket bättre att ha det så, i början, för att inte "lessna".

Det har varit underbart att få sova med dig, vakna upp med dig och spendera tid med dig. Det är något som får mig att må bra. Det är något som gör mig lycklig. Det är något jag skulle kunna göra varje dag.
Nu dröjer det några veckor till vi ses igen, men det är inga problem.

I bästa fall, om jag får som jag vill, så kommer avståndet inte vara ett problem senare i år. Om du fortfarande är min då. Men det hoppas jag. Det är sånt som tiden får utvisa, men just nu känns det jävligt bra.

Och bara för att..
Du har inte varit min, officiellt, allt för länge, men sen du var hit första gången så har jag inte ens sett åt någon annans håll. Inte ens tänkt tanken. För redan då visste jag vad jag ville, även om jag inte berättade det för någon. Jag fick som jag ville till slut och det är jag jävligt glad över.

Helg. Hörs.

Kom hem från jobbet för inte så länge sen. Av någon anledning hamnade jag på golvet i badrummet. Brukar sitta där och göra ingenting ibland, konstig som jag är.

Måste skynda mig att göra det jag ska. Plocka in tvätt, duscha och göra mig i ordning. För om en timme ska jaggå till stationen och möta upp David.

Vad som händer i helgen vet jag inte riktigt. Plugga ska vi göra iallafall. Hittar nog på något annat ovettigt att göra också, som vi brukar när vi ses.

Men nu har jag verkligen inte tid med det här!

Leave me the fuck alone!

Jag har gjort många misstag i mitt liv, många saker som jag inte borde ha gjort, men det är väl dessa saker som gjort mig till den jag är idag.

Utan att ens behöva tänka på saken så är DU det största misstaget i mitt liv. Jag trodde att jag älskade dig och av någon skruvad anledning gjorde jag väl det. Kanske. Men inte nu. Inte ens lite. Jag gillar inte ens dig.
Ett tag trodde jag att jag saknade dig, som vän, men nej! Jag gör inte det.

Det finns ingen människa som gjort mig så illa som du!

Så fort jag ser dig, hör ditt namn eller ser något som har med dig att göra så mår jag dåligt. Jag vill inte ha någonting med dig att göra. Jag vill att du ska låta mig vara. Låta mig leva mitt liv.

Jag vill inte ha dessa stunder när jag mår dåligt bara för att du av någon anledning ploppar upp i mitt huvud. Jag vill bara glömma dig.

Det enda bra med tiden med dig, det är vännerna jag fick genom dig och att jag blev en så mycket bättre människa efter allt jag gick igenom. Idag är jag starkare än någonsin, mår bättre än någonsin och känner mig äntligen som mig själv igen.
Det tog tid för mig att hitta tillbaka till mig själv, men jag tror att jag snart är där. Där jag ska vara.

Det är på grund av dig som jag inte kan lita på människor. Visst, vissa litar jag på, men det är inte många. Det är på grund av dig som jag är och har varit osäker på mig själv och människor runt mig. Men jag vill inte ha det så!

Jag vill känna att jag kan lita på min pojkvän, utan att vara orolig att han ska göra samma sak mot mig som du gjorde. Men just nu kan jag inte det. Det är en tillit som jag måste bygga upp för honom.
Nu säger inte jag att han har gjort något som gör att jag inte kan lita på honom för, tvärtom. Han är en av de bästa människor jag känner, men jag litar inte på honom till 100% och det är något han vet. Vi har pratat om det och han förstår, vilket bevisar hur jävla bra han är.
Jag vet att jag kommer kunna lita på honom med tiden och förhoppningsvis dröjer det inte allt för länge. För DU ska inte få förstöra det här för mig. Det här ska inte gå sönder på grund av saker som du har gjort!

Another try

Nu har jag lugnat ner mig, sovit, ätit frukost o allt sånt där.

Om 20 minuter ska jag ge mig iväg, SJÄLV, från David till pendeln här i Karlberg. Jag har gått vägen 3 gånger så jag borde hitta. Kan inte vara så svårt. Sen är det bara och hoppas på att det kommer något tåg. Annars blir jag arg. Jääävligt arg.

Meeeen, det kommer gå över. Väldigt fort. För på fredag får jag besök. Ja, för det får jag.
Även fast jag var lite arg igår när tåget inte kom, så är jag rätt jävla nöjd med dom här dagarna! Det har varit massa mysigt! Och jag har fått en hel massa plugg gjort. Någon timme till, sen är det dax för att prova på några tentor. Börjar nog med det imorgon skulle jag tro.

Nu, packa det sista och göra mig klar. Så hoppas vi på att det kommer ett litet tåg så jag kommer hem.

Helvetes jävla kuktåg!

Fy helvete vad förbannad jag är på inställda tåg. Jag var verkligen tvungen att komma hem ikväll eftersom jag jobbar 7-16 imorgon. Gick ut i den här jävla kylan, betalade 60 jävla spänn med smsbiljett för att komma till Upplands väsby, men inte fan kommer det någon jävla pendel för det! Så jag är fast i Stockholm!!

Som tur är så har jag världens bästa vänner! Underbara Bella tar min tur imorgon på dagen, så jobbar jag kvällen åt henne. Vet inte vad jag skulle göra utan henne nu!
Tacktacktacktack <3

Ska försöka ta mig hem imorgon. Får börja tidigt så jag hinner hem så jag kan börja jobba 16.30.

En jävla impulsgrej.

Sjukt underbar morgon! Jag fick vakna upp bredvid Dig och det var något jag verkligen behövde. Jag tycker om dig sjukt mycket!

Igårkväll fick jag för mig att åka till Stockholm, impulsiv som jag är. Fast jag är egentligen inte så jävla impulsiv av mig, speciellt inte när det gäller såna här grejer.
Tog tåget från Gävle 21.10, eller det skulle gå då, men det var 20 minuter försenat. Åkte till Stockholm och där mötte David upp mig, vilket var en jävla tur, för jag hade ALDRIG hittat själv. Vi tog pendeln till Karlberg och sen blev det en promenad till slottet. Jag var på plats ca 23.30.
En rolig grej med tåget, jag slapp betala resan hit, för hon som skulle ta betalt missade mig. När hon gick förbi så tittade hon på mig och gick sedan vidare. Men jag klagar inte!

David går i skolan idag, eller vad man ska kalla det.. Jo, skolan. Han har precis varit hemma på lunch och lagat lite mat åt oss. Ska snart bädda ner mig i sängen igen och fortsätta plugga till han slutar.

Jag hade egentligen tid hos tandläkaren idag också, men jag fejkade magsjuka eftersom det inte gick att boka om tiden i natt när jag kom fram. Vad gör man inte för att få umgås lite med sin pojkvän, som bor alldeles för långt bort för att jag ska kunna träffa honom när jag vill?

Det här var kanske världens bästa jävla impulsgrej jag gjort. Så jävla värt att få umgås med honom några timmar. Måste ju passa på innan han åker till Norrland i 2 veckor.

Hmm..

Tappade just lusten helt till att göra något överhuvudtaget.
Ligger mest och stirrar rakt fram.

Skulle behöva äta.
Skulle behöva plugga.
Skulle behöva sova.
Skulle behöva göra nånting.

Men nej.
Istället ligger jag här och gör..
Ingenting.

Ohh it hurts!

Det mesta kretsar kring jobb och plugg just nu. Eller inte så mycket plugg, men det ska jag ta tag i imorgon. JAG LOVAR! Har haft massa annat att tänka på, så jag har haft svårt att fokusera.

Men imorgon..

Är ledig imorgon och då ska jag sova ut ordentligt. Har sovit riktigt dåligt de senaste nätterna på grund av värk i örat. Max 7 timmars sömn sammanlagt de två senaste nätterna. Och på det har jag jobbat, så har varit tvungen att kliva upp klockan 6. Det tar jävligt mycket på krafterna när man har ont, sover dåligt och jobbar hela dagarna. Jag orkar inte så mycket annat. När jag kommer hem äter och duschar jag, sen lägger jag mig i soffan och ligger oftast där tills jag ska sova. Mamma tror att det är min tand som spökar igen, men som tur är så ska jag till tandläkaren på måndag och då ska dom få kolla på skiten.

Men imorgon blir det annat.
Som jag sa, så ska jag plugga. Funderar på att åka och hälsa på mamma en sväng mitt på dagen också. Det blir inte så ofta när jag jobbar hela tiden.
Sen på eftermiddagen kommer Johanna in hit. Då ska vi ner på stan och fika, sen gå på bio. Det blir mys!

Du är min!

Hellre är jag din och saknar dig än att inte ha dig alls.
Jag tycker om dig hur mycket som helst och det är dig jag vill ha.

Jag vet inte riktigt hur det blev som det blev. Det var absolut inte tänkt från början. Då var du bara en helt okänd människa som jag gillade att prata med. Första gången vi träffades var nog mest bara av en slump, ELLER för att jag hade en gul säck på mig i Slottsbacken i Uppsala på sista april, precis när ni gick förbi.
Att vi träffades andra gången var nog mest en ren impulsgrej. Ingen visste vart det skulle leda. Men det blev som det blev och fan vad bra det känns när man får det man vill ha, även fast man inte vet att man vill ha det från början. Jag är så jävla glad att jag träffat dig.

Jag är din och du får mig att må bra.


<3

Från:


Till:



Äntligen kan jag säga att jag är din.

I really do!

Jag vill, jag vill, jag vill!!
Det behövs verkligen inte, men jag vill!

Pure happiness

Den här dagen, eller hela den här helgen tillochmed, är så sjukt jävla bra.
Ända sedan i fredags har jag bara varit riktigt jävla glad. Var det innan också iochförsig, men det blev bättre i fredags.

Då var jag till tågstationen och mötte upp David som kom med tåget. Hela helgen har jag spenderat med honom. Vi har gjort mest ingenting och det har varit hur bra som helst.

Vi var ut och käkade 3 gånger (varför laga mat när man kan äta ute?), ätit konstiga frukostar, sovit lite då och då, pratat en hel massa och bara umgåtts och haft det allmänt mysigt. Tråkigt att det bara var i 3 dagar, men det är bättre än ingenting.

Vet inte alls när jag får träffa honom nästa gång och det är lite jobbigt. Men det ska jag inte tänka på just nu. Det kommer när det kommer.

Det är konstigt att jag kan tycka om honom så, även fast vi knappt känner varandra.
Men han är en helt underbar människa och det bara klickade.


En av våra frukostar! :D

Idag är också en bra dag, trots att han inte är här.
Jag har fyllt både kylskåp och frys med mat, en av dom på jobbet ringde och ville byta tur med mig imorgon, så jag slipper jobba kväll (jag gillar inte att jobba kväll), jag har precis fått i mig lite mat och kollat på film, jag ska snart, om jag orkar, göra lite sockerkaks-smet som jag ska äta, på torsdag ska jag fika och sen gå på bio med Johanna.

Jag är bara jävligt glad. Går mest runt och ler hela tiden.
Livet blir bara bättre och bättre.



Bjuder på en bild där ni ser hur jag såg ut i fredags också :p

Typ tillbaka

Har återvänt från min egen lilla värld, eller nästan iallafall.
Ska nog stanna kvar här en stund till!
Är bara jävligt nöjd med den här helgen.
Den bästa på länge!

Summary

Idag är det 10e dagen av jobb på 11 dagar. Lagom trött! Jag har slitit som ett djur! Jobbiga nätter har det varit också. Somnat sent, vaknat flera gånger varje natt, klivit upp tidigt och iväg till jobbet. Men vad gör det?

Nu ska jag städa det sista, sen ska jag iväg till Skutskär en sväng. Okkoj fyller ju år, så jag hoppas han har en liten tårtbit att bjussa på. Är iochförsig inte bjuden, men det skiter jag i. Tror inte han har bjudit dit en kotte. Men vad vet jag. Åker förmodligen förbi där en sväng.

Var ner på stan en sväng med Emilia häromdagen. Vi käkade mat och shoppade loss. Carlings är verkligen farligt för min ekonomi, men det gör ingenting alls! Jag är så sjukt nöjd med mina inköp, som jag alltid är när jag går ut därifrån. Jag har ju "min" personliga shoppare som jobbar där. Vad man än behöver så fixar han. Nästan varje gång han jobbar och jag går in där, även om det är bara för att kolla runt, så kommer jag ut med en kasse. Vilken jävla människa att sälja bra! Jag tror jag älskar honom lite, på ett "Hjälp-mig-fylla-min-garderob"-vis.

Och vet ni?! IMORGON ÄR DET FREDAG!!! Som jag har längtat. Sett fram emot det i flera veckor. 5 om jag ska vara exakt. Det kommer förmodligen bli en helt sjukt bra helg!

Återkommer efter helgen, när jag är tillbaka i verkligeheten!

I hate everything about you

Någon gång måste jag lära mig att prioritera mig själv och mitt eget välbefinnande.
Jag måste lära mig att tänka på mig själv i första hand ibland.

RSS 2.0