Semester!

Vi skippar en 3 dagars weekend och tar en solig vecka på Teneriffa istället!

Once again..

Än en gång är jag på helt fel plats vid helt fel tillfälle. Här borta kan jag inte göra ett jävla dugg. Jag kan inte vara där för den person jag vill vara där för just nu. Det gör ont i mig.

Önskar jag kunde göra något för att allt ska bli bättre, men jag vet att det inte går. Vad jag än skulle göra så skulle det inte göra någon skillnad. Men jag vill ändå vara där för dig, inte här!

Jag finns ett telefonsamtal bort om du vill/behöver prata.
Jag älskar dig <3

Vitae

Jag tror det var i slutet av förra veckan som jag fick ett samtal från en tjej som sitter i Vitaes styrelse. Jag är inte helt säker på vad Vitae är, men det är en sektion i Studenkåren här i Skövde. Hon sa att jag har blivit nominerad till att sitta i Vitaes styrelse nästa år. Jag hade inte mycket koll på vad det var och ännu mindre vem som nominerat mig, då jag knappt känner någon här nere. Jag har en liten liten aning, men inte mer än så.

Iallafall. I går var jag och träffade denna tjej och en till tjej som sitter i styrelsen för en intervju.  Fick ett mail angående förslag till de som ska sitta i styrelsen 2012 och jag var med på den listan. Har inte riktigt bestämt om jag ska tacka ja än, men det kan ju inte skada att prova. Jag har tills på tisdag på mig att bestämma mig, för det är då omröstningen, eller vad det nu är, är.

Om inte annat så är det ett bra sätt att lära känna nya människor.

CSN <3?

Just nu gillar jag CSN liiiite. Eftersom jag klarade min senaste kurs så skickade jag in en ansökan om studiemedel för inte ens en vecka sen. Idag fick jag beskedet att jag kommer få pengar, från vecka 44. Riktigt jävla glad är jag vill jag lova.
Nu slipper jag oroa mig ett tag framåt.

Weekend

Jag och David har bestämt oss för att åka iväg på en weekend efter jul, någon gång innan jag börjar skolan igen och innan han börjar jobba. Han har lagt över ansvaret på mig att hitta något bra ställe att åka till, men det är sjukt jävla svårt att veta vart vi ska åka.

Jag har typ noll erfarenhet av att vara någon annanstans än i Sverige så jag är lite förvirrad just nu. Eller jävligt förvirrad faktiskt. Vet ni hur många städer det finns i Europa?! MÅNGA! Vilka är bra ställen att åka till? INGEN SOM HELST JÄVLA ANING! Vad ska vi göra när vi är där? Ingen aning om det heller.

Jag sitter och googlar runt som en galning på olika städer och försöker hitta något som verkar roligt och inte allt för dyrt. Men som jag skrev så finns det hur många som helst att välja mellan så jag vet knappt vart jag ska börja.

Frågade David om han hade något förslag, men han var inte till mycket hjälp. Men nu är jag iallafall ledig i 6 dagar, så jag slipper sitta rastlös om jag ska lyckas komma fram till något vettigt ställe att åka till. Men liiite hjälp skulle inte sitta helt fel :p tips?!

Jag är rätt bra..

Tänkte göra ännu en tråkig och helt onödig uppdatering, i brist på annat.

Jag var och hämta ut mina tentor som jag gjort denna termin. Om jag inte sagt det tidigare så klarade jag tentan jag pluggade som en galning till. Fick VG tillochmed. Men inte nog med det, jag vara bara 5 poäng från att få alla rätt och då var det en 2-poängsfråga som jag inte svarade på alls. Alltså var det bara 3 små fel på hela tentan. Gissa om jag blev överlycklig när jag såg det.

Hämtade även ut en rapport som jag skrev till studietekniken. Vi skulle skriva om just vår studieteknik. Var vi pluggar bäst, hur vi pluggar bäst och så vidare. Vi skulle även göra ett schema där vi planerade vår tid, inte bara studier utan vår fritid också. Det verkade som att den som rättade den tyckte att den var väldigt bra.
På slutet av rapporten, när jag förklarade mitt schemaupplägg skrev jag "På min egentid i veckorna är jag själv, då jag inte känner någon i Skövde." Fick en lite rolig kommentar på just den meningen: "Hoppas att du hittar vänner att umgås med i Skövde snart! =)".

Det var väl typ allt jag hade att säga. Som sagt, tråkigt och meningslöst.

Not much to do..

Det händer inte mycket här. David kom hit i torsdags och vi har inte gjort allt för mycket i helgen då han var sjuk på fredagmorgon. Men vi har ätit massor, och onyttigt! Det är typ det enda.
Igår på kvällen började jag få ont i halsen, så jag blev smittad av David, men det gör inget. Jag har inte lika ont i halsen idag, så det kommer förhoppningsvis gå över inom några dagar.

Mer än så har inte hänt. Går i skolan lite då och då. 1-3 gånger i veckan. Det blir välidgt mycket ledigt och jag har inget att plugga på mina lediga dagar så det blir lite långsamt. Nu har jag varit ledig i 5 dagar, imorgon har jag 3 föreläsningar sen är jag ledig i 6 dagar. Sen är det skola i två dagar och efter det ledig 4 dagar. Men den 5e börjar en ny kurs så då blir det skola varje dag. Det kommer bli betydligt mer att göra, men det är bara skönt, för jag blir galen när jag inte har något att göra om dagarna. Så två veckor till med lite att göra ska jag klara av. Det är ju rätt skönt att ha det lugnt ibland också.

Som sagt. Det händer inte mycket så jag har absolut inget att skriva om..

Svävande man?!

Igår på morgonen var jag riktigt jävla trött. Kommer inte ihåg när jag klev upp så tidigt sist.
Klockan är strax efter 0800 och jag väntar på att föreläsningen ska börja. Helt plötsligt går den man förbi utanför fönstret. Inget konstigt med det.

Efter några minuter inser jag att vi är på tredje våningen och det första jag tänker på är "HUR I HELVETE KAN HAN GÅ UTANFÖR FÖNSTRET? GÅR HAN I LUFTEN?!"
Jag tittar lite extra nog och ser att det är en byggnadsställning utanför, så det förklarar saken. Men för en sekund så tror jag verkligen att han svävar fram.

Men är det tidig morgon så är det. Hjärnan fungerar inte riktigt som den ska.

A new beginning

Jag tyckte att jag var ensam när jag bodde i Gävle, men det är inget i jämförelse med hur jag känner nu. Här har jag inget, förutom David, fast vi ses inte så ofta vi heller. Inte i veckorna iallafall, men nästan varje helg. Har jag tråkigt nu kan jag inte bara åka hem till mamma och vara där några timmar, det kunde jag när jag bodde i Gävle. Men det är inget som stör mig. Jag är här för att utbila mig till det jag verkligen vill bli och det är en stor hjälp på vägen.

Trots detta så saknar jag inte Gävle alls, förutom människorna. Såklart saknar jag maten på Mezopotamya och dom blå drinkarna på Old Saints, men det är inget jag tänker på varje dag.
Jag trivs här nere, även om det inte känns som hemma än. Jag mår bra. Bättre än jag mått på länge och det blir bara bättre känns det som.
Även om jag är ledsen vissa dagar för att jag saknar dom där hemma, så mår jag ändå bra. Att flytta till Skövde var verkligen vad jag behövde. En helt ny start. Ett nytt liv. Inte ett helt nytt liv såklart, men en ny start i en helt ny stad.

Och får jag hemlängtan, så är det bara att hoppa på tåget och åka hem några dagar.

Ohh happy day..

Trots en vansinnig jävla mensvärk och ett monster-skavsår på foten så är jag ändå gladare än jag varit på länge.

Den stora frågan är...

Varför försöker jag ens?

Skutskär

Har anlänt hos mamma. Är förvisad, iofs frivilligt, till soffan i natt då lillebror har snott min säng! Vet inte alls hur jag ska planera min vecka. Imorgon ska jag iallafall hjälpa lillebror att städa lägenheten.
Har lovat Johanna att jag ska komma förbi och kolla på hennes lägenhet någon dag i veckan. Ska även förbi Owe en sväng hade jag tänkt. Och jag hoppas att Emilia har lite tid över för mig också. Det återstår att se.

Nu ska jag iallafall bädda ner mig, i soffan, och läsa och sen försöka sova.

I miss you already.

Studievägledare

Har precis varit hos studievägledaren för att planera våren. Det är fortfarande en del frågetecken eftersom vi inte vet om det är en kurs som ska gå nu i vår eller inte. Jag hoppas att den gör det, får då ligger jag lite före till både hösten och våren i tvåan.
En kurs som jag SKA läsa är iallafall Kriminalteknik i praktiken, det är en kvällskurs och den verkar asrolig.

"Kriminalteknik i praktiken är en grundläggande kurs för dig som vill lära dig mer om hur kriminaltekniska metoder som fingeravtryck, DNA - analys, blodspårsanalys med mera fungerar. Dessutom får du utföra enklare laborationer där du själv får testa dessa metoder." Hur roligt låter inte det?!

Studievägledaren är iallafall underbar! Hon hjälper mig verkligen.

Kursstart

Idag har alltså två nya kurser startat, Mikrobiologi och Viral Patogenes. Det verkar bli riktigt roligt faktiskt. Hoppas bara att jag klarar Mikrobiologi-tentan som är i januari, det skulle vara så fruktansvärt skönt!

Imorgon ska jag träffa studievägledaren för att planera våren. Beroende på hur Mikrobiologin går så ska jag bara läsa en kurs i vår, om jag nu klarar den vill säga. Men behöver minst 15 hp i kurser till våren. Så det är det vi ska prata om imorgon. Förhoppningsvis kanske det går några kurser som vi ska läsa nästa höst, så att jag kan ligga före igen.

RSS 2.0