.

När man är ledsen, inte vill vara ensam och MÅSTE plugga, då åker man hem till mamma och myser sönder med vovvarna och bästa vännen. DET är vad jag ska göra nu, annars kommer det här gå åt helvete.

Klätterkurs - Klippklättring

Det har varit en sjukt bra helg och jag har lärt mig hur mycket som helst. Roligast, förutom att klättra såklart, var nog att stå uppe på en klippa, 12-15 meter upp, säkra sig själv, luta sig bakåt över klippkanten och fira ner sig till marken. Det är helt sjukt vilken känsla det är. Helt jävla underbart.
Några bilder på det kommer lite senare.

Jag skulle kunna göra sånt här varje dag. Det är helt klart det roligaste jag gjort i sportväg. Det krävs mycket för att slå detta.

Fick även ert intyg som bevis på att jag KAN göra allt det som vi gjort i helgen. Så nu kan jag fixa toppankare, klättra andreman, säkra en klättrare, fira ner mig från toppen, ramla när jag klättrar (det fick vi inte lära oss, utan det blev så när jag halkade på en blöt klippa, så jag hängde och dinglade i repet typ 8-10 meter upp.) och massa annat. Så grattis till mig, nu kan jag ge mig ut på berget och klättra själv, utan någon som övervakar mig.

Det var väl spenderade pengar.

 


Robot

Känner mig lite som en robot just nu, då jag knappt kan röra armarna. Får dom absolut inte över huvudet och får dom inte längre ner än som på bilden. Det gör ont, men det är riktigt jävla skönt ändå, att känna att jag verkligen har tränat.


Träning

Förra helgen sprang jag militär hinderbana, igår var jag på gym för första gången på flera år. Jag har sjuk jävla träningsvärk och det är alldeles underbart!
Jag måste verkligen komma igång med träningen på riktig. Jag behöver bara någon som tvingar mig såhär i början, någon som kör riktigt hårt med mig. David är rätt bra på det.


RSS 2.0