Awesome dag

Riktigt bra dag idag. 7 timmar spenderades på kårkansliet för att laminera och klippa över 300 hajar. Det var inte så jobbigt som jag trodde och det tog inte alls så lång tid som jag trodde heller.
Efter det lunchade vi lite och sen satt vi mest och fördrev några timmar samtidigt som vi fixade lite med bokstäver till min ovve. Jag hade asroligt och har verkligen saknat allt som har med styrelsearbete att göra, vilket inkluderar människorna.

Efter det var jag hem till Marcus för att umgås lite med honom. Har inte träffat honom sen innan sommaren, så det var riktigt roligt. Han fixade mat och sen kollade vi Remember the Titans och 10 avsnitt Scrubs. Helt awesome! :)

Imorgon blir det ännu mer styrelsearbete. Så gott som hela dagen, men det har jag absolut inget emot. Ser verkligen fram emot de tre kommande veckorna. Eller 2 1/2, men det är typ samma sak.

Tacksam

Just nu är jag sjukt jävla tacksam över mina älskade vänner och min familj, både de som är nära och de som är massor av mil bort. Just nu kommer jag behöva er mer än någonsin känns det som och jag vet att ni kommer finnas där.

Även om det bara är ett litet sms, en kommentar, en kram, ett samtal eller vafan som helst. Ni är underbara och jag älskar er så!

End of an era

Det gör så jäävla ont att förlora sin bästa vän!
Jag älskar dig och kommer sakna dig, men jag är glad för din skull.

.

Jag ger upp. Orkar fan inte mer nu!

Halkbana

Idag har jag varit i Östhammar och kört halkbana. Det var fruktansvärt jävla roligt! Skulle inte tveka en sekund att göra om det.

Nästa vecka får jag veta när jag för tid för skrivning och uppkörning. Det blir nog i mitten av september eftersom jag har fullt upp fram tills dess. Och jag har tänkt åka hem då vilket som eftersom valparna är 8 veckor då.

Är sjukt nervös redan nu, men det kommer nog gå bra.

Jävla drama..

Jag förstår mig inte på människor som inte tror att man bara kan vara vän med någon av det motsatta könet. Bara för att man är trevlig mot någon betyder inte det att man vill ligga med dom.

Intensivkurs

Just nu går jag en intensivkurs för att försöka få körkort. Kände att det var dax nu.
 
I tisdags blev jag färdig med alla 13 pärmar, bestående av 4 kunskapsprov, 5 slutprov och 4 pärmar med övningsfrågar. Har även gjort 6 slutprov på datorn och fått över 60 vp varje gång, vilket är godkänt. Sjukt skönt att vara färdig med det och att en hel del har fastnat.
 
Körningen går också väldigt bra. Speciellt med tanke på att det var över ett år sedan jag körde nu innan jag började på körskolan. Har bara anvisningar och körning på motorväg kvar sa han idag. Körskolläraren alltså. Jag har kört 7 lektioner och har 6 stycken kvar, så jag hoppas att jag inte behöver fler.
På onsdag är det risk2an med halkkörning och det ska bli riktigt roligt.
 
Det har varit sjukt långa dagar och massor att göra de här två veckorna. Först vara på körskolan från 08.00 eller 09.00 fram till någon gång mellan 16-18. Efter det har det varit massor att läsa och en hel del hemuppgifter att göra, så jag är alldeles matt i huvudet.
 
Sista dagen på kursen imorgon om jag inte räknar med nästa onsdag. Det har varit mycket roligare än jag förväntat mig för det är väldigt roliga människor där. Kommer faktiskt sakna lite att sitta där hela dagarna, men samtidigt ska det bli skönt att vila upp huvudet lite.
 
Och förhoppningsvis kommer jag ha körkortet snart, men det är ungefär en månads väntetid på uppkörningen, så det suger. Och det är dumt att göra skrivningen innan jag vet när jag får tid för uppkörning eftersom jag måste bli godkänd på både skrivningen OCH körningen inom loppet av två månader.
 
Det ska nog gå vägen.
 

RSS 2.0