.

Det finns bättre dagar att ha abstinens och tandvärk på.


What will I do..

Ännu en till tråkig skol-uppdatering.
Denna vecka har varit rätt körig. Hade deadline på 4 stora inlämningsuppgifter. En i kriminalteknik i praktiken, en i cellbiologi II och två i genetiken. Men nu är det ÄNTLIGEN färdigt. Jag hoppas så klart att alla blir godkända, men mest av allt hoppas jag att jag klarar genetiken. Det är den jag har haft emst problem med.

Från och med imorgon går jag bara i skolan onsdagkvällar 18-21, resten av terminen. Om jag inte blir godkänd i genetik-kursen vill säga. Om jag blir det läser jag en till genetik-kurs lite senare i vår, som jag egentligen ska läsa nästa vår. Men hellre att få skiten gjord nu, när jag ändå har så lite att göra.

Det blir en sjukt lugn vår för min del. Några inlämningsuppgifter lite då och då ska jag nog allt klara av.

Det är tur att jag sitter med i Vitae-styrelsen, annars hade jag fan blivit galen av att sitta hemma hela dagarna och inte göra någonting alls. Jobba får jag inte göra, då jag är tjänstledig från mitt jobb i Gävle, annars hade det varit ett perfekt tillfälle att få in lite extra pengar. Kanske skulle ta och ringa till chefen och höra med henne om hon går med på det, vilket jag tvivlar stark på att hon gör. Men det kanske är värt ett försökr iallafall.

Booring!

Jag har absolut inget vettigt att skriva, för det händer inte mycket i mitt liv just nu. Bara så ni vet.

Jag är såå jäävla bra!

Just nu är jag sjukt jävla glad!
Fick tillbaka resultatet på tentorna idag.
G på tentan i Organisk och fysikalisk kemi och VG på tentan i Mikrobiologi. Det är mycket bättre än vad jag hoppats på. Så nu är hela termin 1 avklarad, vilket är jävligt gött.
Skrapade ihop hela 40.5 hp.

Denna termin blir inte lika jobbig, inte för att förra terminen var speciellt jobbig heller, men iallafall. Men det blir förhoppningsvis så att jag läser 37.5 hp, om jag nu klarar genetikkursen som vi läser nu. Men än så länge ser det riktigt bra ut. VG på de två första inlämningsuppgifterna, så jag ska nog kunna skrapa ihop iallafall G på dom andra tre.

Sen är det den där jävla Cellbiologin.. Måste försöka få ihop inlämningsuppgiften där också, till på torsdag nästa vecka. Det blir en rätt tuff vecka nästa vecka med tre inlämningsuppgifter, men det ska gå.

I got a C

Just nu är jag sjukt glad, eftersom jag fick ett mail för ett tag sen om att jag blev godkänd på labrapporten jag har kämpat som en idiot med. När jag fick tillbaka den första gången hade jag 52 anmärkningar på saker som skulle ändras och jag lyckades knåpa ihop ett C på den tillochmed. Det tycker jag är rätt bra.

Senast imorgon SKA jag ha fått svar på tentan i samma kurs (Organisk och Fysikalisk Kemi) och senast på onsdag SKA jag få tillbara resultatet på tentan i Mikrobiologi. Jag är sjukt jävla nervös, men jag hoppas hoppas hoppsa att jag får godkänt på båda. Då kan jag lägga termin 1 till handlingarna :p

Kyla

Jag tycker att det är så jävla kallt i min lägenhet jämt. Elementen är på max och jag sitter fullt påklädd, nerbäddad under en filt och fryser ändå. Så idag var jag ner till hyresvärden för att fråga om dom kunde gå upp och kolla på mina element, för jag tyckte att dom var lite kalla.

När jag var i skolan ringde han och berättade att det inte alls var några fel på mina element, utan dom var precis som dom skulle. Han frågade då om jag ville att han skulle göra en mätning på temperaturen och det ville jag såklart. Så han ringer upp några minuter senare och säger först att Skövdebostäder har som maxtemperatur ungefär 21°C för lägenheterna, men att det i min är 22.8°C. Alltså över det normala.

Om jag fick bestämma skulle jag ha ännu varmare, så jag slipper sitta och frysa hela dagarna.

RSS 2.0