Uttråkad och rastlös

Idag har jag ingen som helst lust med någonting. Vill bara ligga nerbäddad i sängen hela dagen.
Jag tänkte skriva att jag inte har tid med det, men jag har inget annat än tid eftersom jag inte har något att göra om dagarna. Men just idag tvättar jag och ska alldeles strax börja städa. Bara för att göra någon nytta. För jag har inte gjort något vettigt på bra länge nu.
Tro det eller ej, men jag börjar bli less på att inte ha något att göra..

Läkarbesök

Det gick väldigt fort inne hos läkaren. Hon sa att det förmodligen inte var någon fara, men om jag ville skulle jag få göra en mammografi. Och det vill jag absolut göra, för att vara på den säkra sidan. Så om ungefär 6-8 veckor ska jag dit. Det kunde ta lite längre tid eftersom det är sommar och hon inte trodde att det var något farligt.
Men det ska bli skönt att få det överstökat.

Terrified

För några veckor sedan hittade jag en knöl i ena bröstet. Förmodligen är det inte alls något allvarligt, men jag är ändå skiträdd. Pratade med vårdcentralen idag och fick tid redan imorgon.
Jag är sjukt jävla nervös. Har aldrig varit så nervös inför ett läkarbesök som jag är inför det här. Och jag är sån som alltid tror det värsta och målar upp olika scenarion om vad som kommer att hända.
Men som sagt.. Förmodligen är det inget allvarligt, men lika bra att kolla upp det.

RSS 2.0