Idag..

Idag mår jag bra.


Gävle

Var hem och hälsade på mamma förra veckan. Orkar inte skriva så mycket så jag lägger upp lite bilder istället. Har iaf saknat alla där hemma.


Such a lonely world

Efter en veckas sovsällskap är det inte ens lite roligt att sova själv igen.


Lost in space

Jag är bara jävligt förvirrad just nu. Men för tillfället mår jag vansinnigt bra, bättre än på länge. Det tänker jag fan njuta av.


Out of my mind

Ibland önskar jag att jag bara kunde koppla bort hjärnan, sluta tänka alldeles för jävla mycket och bara njuta av tillfället som ges. Men det är fan helt jävla omöjligt.


Ovve!

Jag lovade Johanna att jag skulle lägga ut en bild på min ovve när den var färdigfärgad, så här är den.
Sofie har verkligen kämpat med att få dom i rätt färg, så tack för det :D


Ovvefärgning och teambuilding

I fredags tog jag och Sofie en promenad för att köpa textilfärg så att vi kunde färga lite ovvar. Det blev inte exakt den färg vi ska ha, men vi ska försöka fixa till det nu i veckan.
Igår hade vi för teambuilding för den nya Vitae-styrelsen. Vi gjorde massa "lära känna varandra"-övningar. Syftet med hela dagen var att vi skulle få veta lite mer om varandra och lära oss varandras styrkor och svagheter.

Jag kommer inte ihåg när jag skrattade så mycket senast. Det var sjukt jävla roligt. Vissa övningar var bara helt galna och jag skrattade så mycket att jag grät.
Andra övningar var man tvungen att tänka efter lite och försöka vara organiserad. Men detta skötte vi galant. Vi kommer verkligen funka bra som en styrelse och hjälpa varandra.

På kvällen var vi hemma hos Sara. Vi käkade tacos och spelade Med andra ord. Även det var sjukt jävla roligt. Man får en jävla panik när man ska förklara saker på tid. Även där skrattade jag så jag grät någon gång.

Det var en riktigt bra dag helt enkelt, men väldigt bra människor!

image description
image description

.

Att inte ha något att göra, gör mig galen. Visst, jag har lite möten då och då, och min kvällsföreläsning på onsdagar, men det räcker inte. Inte på långa vägar. Jag har nästan inget att plugga heller. Jag mest driver omkring. Eller inte ens det gör jag. Jag ligger i min soffa och glor serier hela dagarna känns det som. Jag vill verkligen göra något, men jag har ingen som helst lust.

RSS 2.0