Spontant är bra!

I fredags skulle några från styrelsen och några av våra småfaddrar (små kallar jag dom eftersom dom inte VAR våra faddrar, utan för att dom i höst på nollningen är faddrar "under" oss) hänga lite i parken, dricka lite och sen skulle jag hem och plugga. Det gick sådär.

Folk blev av med oskulden (när någon biter bort ovvemärket), vi gjorde pyramider, hade sångövning, spelade kubb och till slut hamnade dom flesta på kåren. Det var en sjukt rolig kväll. Jag fick tillochmed en slav, så jag är rätt nöjd!


När jag skulle hem sen insåg jag att min nyckel var borta (nej, jag var inte så jävla full att jag inte visste vad jag gjorde). Jag får världens panik, springer omkring i hela kårhuset och letar, frågar all personal.. Ingenting. Var tillochmed kvar ett tag efter stängning när alla lampor var tända, men fortfarande ingen nyckel.

Med ännu mer panik och några tårar går vi ner till parken och letar. Kände att allt hopp bara försvann eftersom jag bara hade en nyckel på en kedja och att hitta den någonstans i en park kändes hopplöst. Sprang runt på alla-ish ställen jag varit på och jag hittade den! Helt galet. Jag var fan helt överlycklig! Den hade ramlat ur fickan alldeles innan vi gick upp till kåren, för vi satt på en filt och hängde där strax innan. Och tänk er att inte vakna upp med ångesten att behöva betala 600-ish spänn till Securitas för att få komma in!

Gick hem, försökte sova, pratade med lillebror och mådde sådär (inte för att jag var full, utan för en helt annan sak)..


Jens tog min oskuld!Lisas med..Liten pyramid.GÖR OM GÖR RÄTT! STÖRRE PYRAMID!Emma, Felicia och Jens på kåren.

 

 


.

Varför har ingen sagt något tidigare?!

Den här helgen..

Den här helgen för ett år sedan hade jag precis varit i Skövde för första gången någonsin.
Den här helgen för ett år sen hade jag precis fått mitt hjärta krossat och var tillbaka i januari. Jag trodde att jag aldrig mer skulle få träffa honom.
Den här helgen förra året tyckte jag så vansinnigt mycket om D att jag inte visste vart jag skulle ta vägen och det gjorde ont att vi inte var tillsammans längre..

Den här helgen har jag snart bott i Skövde i 10 månader.
Den här helgen har spenderats med D och vi har varit på bio två gånger, varit ut på restaurang en gång och ätit frukost på max. Vi har umgåtts massor och ätit ännu mer.
Den här helgen tycker jag fortfarande vansinnigt mycket om D (men säg inte det till honom!), fast vi är fortfarande inte tillsammans. Däremot träffar jag honom rätt ofta och jag är helt okej nöjd med mitt liv just nu.

Bjuder på en gammal bild också. Ungefär två år gammal tillochmed.

 


Helt okej söndag

Gårdagen blev inte alls som jag tänkt mig. Hade tänkt legat i soffan hela dagen och inte göra något alls. Kanske plugga lite. Istället fick jag ett sms av D som frågade om jag ville gå på bio. Självklart ville jag det, så han kom hem till mig runt 1830. Vi gick ut och käkade och när vi var färdig så bestämde vi oss för att skippa bion och gå hem istället.

Fick även sovsällskap och det klagar jag absolut inte på. Det är alltid lika trevligt.


RSS 2.0