The past few days..

Det var några dagar sen jag skrev nu. Har väl hänt en del sen dess.

I måndags var det upprop i skolan. Vi är en väldigt liten klass. 10-15 stycken typ. Så det är rätt skönt. Man får större sammanhållning då. Kan jag tänka mig iallafall.
Hade en liten introduktion och sen en rundvandring på campus med vår fadder Lina. Vi körde även lite namnlekar o så. Helt okej dag.

Igår hade vi vår första föreläsning. Biovetenskapliga fallstudier. Vi delas in i 6 grupper och ska redovisa och opponera på två fall i veckan ungefär. Det kommer nog bli rätt kul, fast lite snålt om tid.
Vet inte riktigt hur man ska hinna fixa en redovisning med powerpoint och allt som ska vara i 30-45 minuter, på 1½ dag. Det känns sådär. Men det är väl bara att göra det bästa av situationen.

På eftermiddagen igår var det skattjakt. Vi fick en lista på massa saker vi skulle hitta och samla så mycket poäng som möjligt. Det hjälpte inte att bara ta en bild på sakerna, man var tvungen att ta med dom tillbaka till skolan. En tant med rullator kändes som ett hopplöst fall, så vi skippade det, men en militär lyckades jag haffa och ta med mig.

Man skulle även hitta massa faddrar med olika färger på sina overaller. Jag såg ett gäng stå typ mitt på campus, så jag gick fram och frågade om dom hade lust att följa med så att vi skulle få poäng. För att dom skulle följa med var någon eller några av oss köra pooltwister. Alltså twister i en liten barnpool med vatten i.
Jag är inte den som är den, så jag anmälde mig frivilligt. "Det är bara att ta ev er skorna och strumporna så är ni redo". Jag verkligen HATAR fötter, som en del av er vet, så jag frågade om jag fick köra med skorna på mig. Och visst fick jag det. Så där stod jag(med skorna på) och två faddrar i en barnpool och körde pooltwister. Det är ett under att jag inte blev mer blöt än vad jag blev.
Men jag vann iallafall. Och som pris fick jag ett gratis inträde på kåren, så det är inte helt fel.

Vi vann inte skattjakten, men tror inte vi låg så långt efter. Det var iallafall en kul grej.

Sjuk har jag blivit också. Det är inte på grund av pooltwistern, för jag var sjuk innan. Jag har så sjukt jävla ont i gommen att jag knappt kan äta eller dricka och är dunderförkyld. Men det är skit samma.

Imorgon ska vi köra igång med vårt arbete inför redovisningen på tisdag. Jag vill verkligen inte redovisa! Men i värsta fall kommer jag att få göra det 8 gånger dom närmsta veckorna. Inte såå sugen. Men så länge jag inte börjar gråta så är det lyckat.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0