Modell i Uppsala

Här kommer lite smakprov på bilder som Jenny fotade idag.

En ganska bra dag!

Idag har varit en ganska bra dag. Jag har mått lite halvtaskigt dom senaste dagarna, nästan i en vecka faktiskt och det har inte berott på förkylningen eller vad det nu är jag har. Utan det har berott på något helt annat. Jag är glad att jag har mina vänner som verkligen har hjälpt mig att klara mig igenom detta. Utan er hade jag inte klarat det här, på riktigt. Jag hade nog fortfarande suttit ihopkrupen på golvet och gungat fram och tillbaka just nu, om det inte hade varit för er <3

Men idag har det mesta löst sig. Eller löst och löst, det blev så bra det kunde bli just nu och det är jag riktigt glad för. Att prata brukar vara lösningen på det mesta, även om det inte blev så mycket sagt. Men bollen är i rullning igen och det ser ut att kunna bli riktigt bra. Jag hoppas att det blir riktigt bra!

Imorgon ska Jenny fota mig också. Det ska bli riktigt kul. Inte bara för att jag ska få nya bilder, utan för att det är just hon som ska göra det. Det kommer nog bli hur bra som helst. För med henne kan jag förhoppningsvis slappna och bilderna kommer nog bli kanon :D

Nu ikväll har jag umgåtts med Malin och hennes kompisar. Det har varit hur roligt som helst. Shit vad vi har skrattat. Det måste absolut göras om flera gånger.

Nu ska jag sova så jag orkar upp imorgon. Bilderna får ni se sen när jag får dom.

Uppsalanoje.com - Allt ni behöver veta om utelivet i Uppsala + lite till.

En sida som ni absolut inte får missa är http://www.uppsalanoje.com. Och speciellt inte http://jenny.uppsalanoje.com.

Jenny är en av mina bästa vänner och hon är med och driver själva sidan.
Hon är bland annat bloggare, skribent och fotograf, men hjälper även till med planering o.s.v.

Det hon bloggar om är allt från mode till nöjesliv och artiklarna hon skriver är mest nöjesartiklar. Hon har bland annat skrivit en artikel om Valborg i Uppsala och en recension på Johnny Depp filmen Alice i Underlandet.

Ni som bor i Uppsala har kanske mött henne i dimman då hon varit vimmelfotograf på flera uteställen. Men det är inte bara vimmelbilder hon tar, utan hon fotar även modeller och olika events. Så om det är någon som är sugen på att bli fotad eller har något event eller så som ni vill ha bilder ifrån så kan ni kontakta Jenny på hemsidan eller så säger ni till mig så kan jag be henne kontakta er.
Och om ni har tur så kanske ni kommer med på sidan ni med, men det är självklart bara om ni vill.

Här är några smakprov på bilder hon tagit.


Jag har världens bästa vänner <3

Jag är en sån lycklig människa. Lycklig att jag har mina vänner som ALLTID finns där för mig och lyssnar på mina problem. Som delar min glädje och min sorg. Som stöttar mig när jag mår dåligt och som skrattar med mig när jag är glad. Jag vet inte vad jag skulle göra utan er och hur jag skulle klara mig om inte ni fanns vid min sida.
Jag kan prata med er om allt och ni hjälper mig lösa mina problem.

Ni puschar mig och stöttar mig till att göra det som är rätt och bäst för mig. Jag tror inte ni förstår hur mycket det värmer i mitt lilla hjärta och hur mycket ni betyder för mig. Jag uppskattar så himla mycket att ni finns vid min sida och jag uppskattar era råd och er hjälp.

Jag vill att ni ska veta att jag ALLTID kommer att finnas vid er sida. Jag kommer att göra allt för att hjälpa er för att ni ska må bra om ni har en dålig dag eller mår dåligt. Jag kommer skratta och ha roligt med er om ni har en bra dag och är glada. Jag kommer göra allt för er.

Ni betyder så mycket för mig och jag är lyckligt lottad att ni finns i mitt liv.
Jag verkligen älskar mina vänner och skulle inte byta ut dom mot något i hela världen.

Med våren kommer monstren

Det märks att det börjar bli vår och varmt ute.

Jag har ett dagis på gården och när snön försvinner kommer dom fram med sina äckliga plastbilar och åker omkring på. Självklart ska dom få leka, men det ekar ju så jävla mycket. Det låter verkligen som att dom åker i mitt vardagsrum.

Ännu värre blir det när det är ännu varmare ute. Då MÅSTE jag har balkongdörren öppen för att jag inte ska kvävas och dö av värmen och då låter det ännu mer. Men det är ett senare bekymmer!

En ärlig chans

Jag är inte den som är den.
Jag tycker om att träffa nya människor och umgås med folk som kanske till slut har den stora äran att få bli mina vänner. Jag ger oftast folk en ärlig chans att bilda sig en uppfattning, eller kanske tillochmed ändra uppfattning om mig. Självklart finns det undantag även i detta fall då vissa absolut inte förtjänar min tid.
Men jag tycker att det är så jävla roligt att visa för vissa att jag inte är en sån hemsk/elak/whatever människa som dom tror att jag är. För jag vet själv att jag oftast är en bra människa och en bra vän.
Självklart har jag mina fördommar om folk och är skeptisk, men det är inget som gör mig till en dålig människa. Jag har väldigt lätt att dömma folk så fort jag ser dom, men de får oftast en chans.

I bästa fall kanske man tillochmed skaffar sig en vän för livet. Det lönar sig alltid att vara trevlig,snäll och ärlig, så länge man är sig själv. Är man sig själv så får personen själv avgöra om den gillar mig eller inte. Gör den inte det, fine, då är det så. Men om personen gillar mig för den jag är så blir jag mer än gärna dess vän.  Alla människor kanske inte går ihop och det är ett fakta, men ibland klickar det och allt bara funkar hur bra som helst.

Det finns vissa människor jag träffat som jag ALDRIG trodde att jag hade något genemsamt med och som jag aldrig trodde jag skulle bli vän med, som jag faktiskt är vän med idag. Och det är bara för att vi gav varandra en chans att visa våra rätta jag.

Hundvaktshelg

Just nu sitter jag nerbäddad i soffan hemma hos mamma och är hundvakt till de 3 vildarna, samtidigt som jag snörvlar och hostar som en galning. Jävla förkylningar att förfölja med hela tiden. Hostan har gjort att jag har fått träningsvärk i ryggen och allmänt ont i hela kroppen, det är inte alls trevligt.
Jag är trött och hängig och vill inte göra annat än att bädda ner mig i min säng och mysa framför en film. Sällskap skulle inte heller vara helt fel. Men det får helt enkelt vänta.

Jag blir sjukt galen av att sitta här alldeles ensam. Emilia skulle egentligen komma hit idag, men hon ska till doktorn med sin hosta och sen vila. Krya på dig hjärtat <3
Får se om det är någon annan som kommer och hälsar på mig. Annars får jag sitta här och försöka plugga lite, vilket jag inte är så sugen på då jag inte kan koncentrera mig för den här jävla förkylningen som trycker.

Annars har jag mina serier som jag kan kolla på. Inte för att jag är så sugen på det heller längre. Jag blir så lätt rastlös nu för tiden. Jag måste nog lära mig att vara ensam igen. Bara för att. Jag kan inte vara beroende av sällskap för alltid.

Imorgon kommer mamma hem igen och då kan jag åka hem och krypa ner i min säng och tycka synd om mig själv och hoppas på att jag kan få lite pluggande gjort och att jag mår bättre på måndag när jag ska skriva min dugga. Det känns inte alls bra just nu om jag ska vara ärlig.


I FOUND IT!


Ni kanske vet att jag glömde min mössa på tåget i måndags.  Jag var lite ledsen eftersom det var min favoritmössa. Jag ringde till upplysningen och dom sa åt mig att ringa på onsdagen igen.
Istället gick jag dit när jag kom med tåget, men dom hade inte fått in den.

Jag provade idag igen och då hade dom hittat min älskade mössa. Jag trodde aldrig att jag skulle återfå min älskade mössa. Så nu har jag tvättat den och den ligger på tork, så imorgon kan jag använda den igen :D


Impulskväll

Eftersom igår var en dålig dag och för att jag ska vara hundvakt hela helgen så bestämda jag och Emilia oss för att ta oss en tur till Old Saints. Vi tänkte vara där ett par timmar och sen gå hem och sova eftersom vi båda skulle upp 07.00 av olika anledningar.

När vi väl var där så blev vi kvar till stängning. Den sista halvtimmen - timmen var det nästan bara vårat gäng kvar. Men vad gör det, vi hade riktigt roligt ändå. Personerna som vi var där med är så underbart roliga och det blir aldrig tråkigt när dom är i närheten.

Det enda som inte var så roligt hände alldeles innan vi skulle hem. Men som tur är så var Emilia där och tröstade mig och torka mina tårar. Jag vet inte vad jag skulle gjort utan henne. Hon är en av dom bästa människorna i mitt liv och hon vet precis vad jag går igenom just nu eftersom hon gått igenom det själv för inte så länge sen. Tack hjärtat för att du får mig att må bra när jag är lite deppig <3

Jag kom i säng alldeles för sen och kom inte upp klockan 7. Jag vaknade 2 timmar senare och missade bussen och tåget och missade då labrapportskrivandet som vi skulle göra. Jag har fortfarande dåligt samvete att jag missade det, även fast mina labpartners sa att dom klarade sig utan mig.

Idag mår jag dock som jag förtjänar då det blev liite för mycket att dricka igår. Men det var väl på tiden eftersom jag inte varit full på hur länge som helst. Men nästa gång ska det INTE bli sådär mycket.


'Cause I have a bad day

Idag är en riktigt dålig dag. Jag vet inte alls varför, men jag har en dålig känsla i magen. Ni vet som när man känner på sig att det hänt något som man inte vill ska hända. En sån där olustkänsla som bara ligger och pyr i något hörn och när som helst kan flamma upp och bara go wild och vara helt ostoppbar.
Jag är så jävla bitter idag.

Jag vet inte riktigt hur jag ska förklara det, men det kan ha något att göra med att jag är arg på en viss person som påverkar mig så sjukt mycket fast det verkligen inte borde vara så. Jag gör allt i min makt för att inte ta åt mig av vad personen säger, men det är svårt för den personen vet precis vilka knappar som man ska trycka på för att få mig att må dåligt. Jag skulle så gärna vilja trycka upp massa saker i ansiktet på den personen så den mår lika dåligt som jag gör just nu.

Det finns även flera andra anledningar till att jag har en dålig dag och är bitter.
  • När jag vaknade imorse snöade det. Då vart jag bitter och lade mig och sov igen och sket fullständigt att jag egentligen måste gå till skolan.
  • Jag har ett seminarium imorgon och måste egentligen svara på massa frågor tills dess, men det skiter jag också i. Jag har ingen bok och orkar inte anstränga mig det minsta.
  • På måndag har jag en dugga som man MÅSTE få godkänt på och jag har fortfarande ingen bok. Men jag ska försöka greja dom där uppgifterna som några av oss delat upp. Jag får googla helt enkelt. Men vad gör man inte för sina vänner?
  • Jag ska vara hundvakt hela helgen. Inte för att jag har något emot det alls, men jag pallar inte sitta själv där i typ 3 dagar. Jag kommer bli galen. Jag vill på Old Saints och umgås med mina vänner. Jag vill inte vara själv!
  • Sen kan jag inte hoppa bungyjump imorgon av flera anledningar.  Jag är sjuk och jag har inte hittat snubben som säljer biljetterna. Jag ska gråta en skvätt över det nu också.
Jag har inte ens lust att äta mat idag. Jag vill inte göra någonting, fast jag vill inte inte göra någonting. Jag blir sjukt rastlös av att ligga i sängen hela dagen. Det var inte alls länge sen jag kunde ligga i sängen  konstant i flera dagar utan att ens bry mig. Då gillade jag det. Men nu, nu blir jag galen. Jag kan inte ens titta på ett avsnitt av en serie utan att bli rastlös. Just nu sitter jag på diskbänken och käkar mat och surfar bara för att jag inte orkade ligga kvar i sängen, då är det illa.

Som tur är finns det vissa människor som kan göra mig glad.
Jag ska hem till Emilia när hon kommer hem från skolan, sen ska jag träffa C en sväng.
Och sen har vi ju Malin som tillägnade ett alldeles eget inlägg till mig :D

Så innan den här dagen är slut så kommer jag nog att må bra och vara glad igen.

Makes no sense

Jag borde egentligen vara hur glad som helst just nu, för jag mår bra. Men nu när jag sitter här själv så kommer tankarna igen. Tankarna snurrar och jag vet inte vad jag ska ta mig till.
Varför kan det inte bara bli som jag vill, just nui. Jag vill egentligen nte vänta, även om det är ett måste. Man ska aldrig stressa in i något trots att man vet att det skulle kunna bli hur bra som helst. Tid är bra och det här behöver tid för att kunna bli bäst!

Jag är så sjukt osäker på det mesta, på vissa saker mer än andra. När det är så, går min hjärna på högvarv och jag överanalyserar allt. Och då menar jag ALLT! Jag babblar alldeles för mycket och spottar ur mig saker som inte går ihop för 5 öre. Det är helt obegripligt, tillochmed för mig själv.

Det finns vissa personer som gör mig så arg. Varför kan jag inte få leva mitt eget liv, umgås med vilka jag vill, göra vad jag vill när jag vill, utan att ni ska lägga er i och klaga hela tiden. Förstår ni inte att det gör mig ledsen när ni försöker trycka ner mig så som ni gör? Kan ni inte bara sluta lägga er i? Eller iallafall sluta klaga!

Det är jobbigt att vara själv när man är van med sällskap. Det är inte ofta jag är själv nu för tiden, vilket jag är glad över. Jag vill inte vara själv, men det har inget med själva ensamheten att göra. Det är sällskapet.

Jag har aldrig varit en öppen människa som lätt fått nya vänner lätt. Men nu på senaste tiden har jag fått massor av nya vänner och bekanta. Dom är så lätta att prata med och ingen dömmer mig, utan dom tycker om mig för den jag är. Allt blir bara bättre och bättre just nu, om man bortser från dom som gör mig arg och ledsen. Men dom är egentligen inte ens värd att lägga ner någon energi på, men jag var tvungen att få ur mig det.

Nu vet jag inte ens om det är någon som förstår vad jag skrivit och vad jag ville komma fram till. Det gör jag nog inte ens själv. Det är fan helt osammanhängande, men det skiter jag fullständigt i just nu.
Jag är glad, men arg och jag borde inte vara arg eftersom jag har bättre saker att fokusera på. Det var det jag ville komma fram till tror jag.

Bäst någonsin

Jag: Vad ska du göra idag då?
C: Först ska jag sova, sen vila och sen ta det lugnt.

Fan va härligt att inte ha något speciellt man måste göra.
Jag skulle också vilja ha ingenting speciellt att göra just nu.
Det kan liksom inte bli bättre än så.

Vissa människor

Vissa människor får mig att må så sjukt jävla bra. Jag är glad mest hela tiden och kan knappt sluta le. Allt känns så bra just nu. Jag vill aldrig att det ska sluta kännas såhär. Eller, jag vill inte att det ska gå utför, utan att det ska fortsätta klättra uppåt.
För första gången på väldigt länge mår jag riktigt bra. Det känns som att allt kommer gå min väg och lösa sig till det bästa.

Ni förgyller mitt liv just nu! Jag vet inte vad jag skulle göra utan er.


Näradöden-upplevelse

Flera nätter i rad nu har jag vaknat av att jag håller på att kvävas. Inte i någon dröm, utan på riktigt. Det är som att det lägger sig ett lock i hela halsen som vägrar släppa förbi någon luft.
Varje gång får jag lika mycket panik och är helt säker på att jag kommer dö. Jag är livrädd. Första natten det hände höll det i sig hur länge som helst kändes det som. Säkert 7-8 sekunder och det var dom längsta sekundrarna i mitt liv kändes det som. Det låter inte som lång tid, men när man inte får någon luft känns det överdrivet länge.

Det är nog ett tecken på att jag håller på att bli sjuk igen.
Halsjävelns värker och hostan har kommit tillbaka. Från och med idag, eller nej, från och med imorgon, ska jag missbruka min hostmedicin som jag har i kylskåpet sen jag var sjuk sist.
Bara jag inte blir sängliggandes över en vecka igen så är jag nöjd. Jag har inte tid med sånt nu.

Jag har massor jag ska göra.
  • Ha massa laborationer
  • Skriva labrapporter
  • Plugga till duggan (måste iofs köpa boken först, men det får bli ett senare uppdrag)
  • Eventuellt hoppa bungyjump på fredag
  • Vara hundvakt i helgen
Alldeles för mycket som ni ser. Jag har så mycket att göra att jag inte vet vart jag ska börja. Jag stressar sakta för att försöka hinna med allt.

Robot Unicorn Attack

Jag ÄLSKAR det här spelet.

Det är egentligen helt meningslöst, men jag gillar meningslösa saker.

Prova du med.

(Sen hintar jag lite till bleunt som ville ha bildbevis)


Mina söthjärtan

Enda gången man kan få en bild på alla 3 tillsammans är  när dom ligger i bagageluckan. Så det är bäst att passa på.


Smält ost

Jag och Emilia skulle till McDonalds och äta lite mat nu ikväll. Så vi tog oss en liten promenad. vi gick förbi MAX och Emilia blev sugen på smält ost. Så vi gick in och jag beställde en smält ost åt henne.

C är jag och A är snubben i kassan.

C-En smält ost.
A- Bara en smält ost?
C- Ja :D
A- Skojar du med mig?
C- Nej :D
A- 7 kronor.

Han hämtar en smält ost och kommer fram till kassan.

A- Ska du ta med den?
C- Ja :D
A- Vill du ha en påse?
C- Haha, nej tack :D

Så vi tog våran smält ost och gick vidare till donken för att äta våran mat :D

Ibland måste man vara lite klyftig för att få exakt det man vill ha.

Congratz


Idag fyller världens bästa Emilia 20 år.
Därför tänkte jag ge henne ett alldeles eget inlägg där jag berättar om hur bäst hon är för er som inte vet det.

Hon är en av mina absolut bästa vänner och det är inte många som faller in i den kategorin ska jag berätta för er.
Hon ställer alltid upp, vad det än är, när det än är och allt vad man kan tänka sig.

Vi har haft våra perioder då vi inte alls umgåtts med varandra som vi gör nu, men det har inte spelat någon roll för vi har fortsatt där vi slutade och det är så man kan göra med sina bästa vänner.

Hon är den snällaste och finaste människan som finns och hon finns alltid där. Vi kan prata med varandra om vad som helst och vi dömmer inte varandra för våra misstag, utan vi stöttar varandra i vått och torrt. Vi hjälper varandra när den andre faller.

Det finns ingen bättre än Emilia och jag är glad att jag har dig i mitt liv. Jag vill att vi alltid ska ha det som vi har det nu. Du och jag!

Du ska veta att jag alltid kommer finnas här för dig och du kan lita på mig till alla % i hela universum ^n. Precis som jag vet att jag kan lita på dig precis lika mycket.

Just nu vet jag inte vad jag skulle göra utan dig, för du förgyller mitt liv så mycket med att bara finnas där. Du hjälper mig genom min svåra period och får mig att skratta och må bra.

Det finns så mycket mer jag skulle vilja säga men då skulle jag få sitta hela natten och det har jag inte tid med, för jag ska vara pigg och fresh imorgon när vi ska ha mest kul!

För att summera allt det jag skrivit till en mening eller två så blir det: Emilia är världens bästa vän som jag skulle göra allt för. Jag älskar dig! <3<3<3<3

It's done

Nu är det gjort. Jag hoppas att allt blir som jag vill, det skulle vara så bra.

Nu kommer jag vara nervös i flera månader. Jag har även en del att ordna med nu när jag kommer hem.

Jag hoppas innerligt att det här går vägen. Jag skulle må så mycket bättre då tror jag. Eller jag är ganska säker på det faktiskt. ALLT skulle bli så mycket bättre än vad det är nu.

Tänker inte berätta mer än så. Men om det går som jag vill så ska ni få veta det lite senare. Men håll tummarna att allt går som det ska!

Over the hills and far away

Det ser ut som att jag åker till Idre imorgon.
Jag saknar alla där uppe och det kommer bli så kul att träffa dom. Skönt att komma bort en sväng och koppla bort (nästan) allt som har med skolan att göra.

Jag har så mycket saker som måste fixas innan jag åker bara.
  • Åka till mamma och säga hejdå till henne och vovvarna
  • Fixa Emilias present
  • Hämta Jennys bok som jag ska låna
  • Städa
  • Träffa lillebror och säga hejdå.
  • Träffa Emilia och säga hejdå.
  • Packa
  • Hänga in tvätten
Ja massor, det finns säkert någon/något jag glömt också. Hur ska jag hinna göra allt. Nu skulle jag behöva några kloner av mig själv.

Jag kommer sakna alla här nere också. Det kommer som inte bli samma sak utan dom. Utan dom, utan Subway, utan våra impulskvällar.
Även fast det bara gäller 5 dagar så är det ändå lång tid. Jag ska göra mitt bästa att överleva utan internet och mottagning på mobilen. Det kommer bli en utmaning, men jag är inte sämre än Barney än att anta alla omöjliga utmaningar.

Over and out.

RSS 2.0