Jag hatar Slisken

För er som följt min blogg i några år, ni som följt med från den förra, kanske har läst det här inlägget om Slisken
http://www.metrobloggen.se/jsp/public/permalink.jsp?article=19.1540679.

Det är en människa jag hatat sedan första gången jag såg honom för flera år sedan. Anledningen till att jag hatar honom är enbart för att han är ful. Riktigt ful och sliskig. Därav smeknamnet jag har på honom.
Inte nog med att han är ful och sliskig heller, men på juldagen för 3 år sedan stod han för mig i kön när jag skulle in till krogen. Jag klagar lite över honom till mina kompisar och helt plötsligt vänder han sig om och spottar på mig, helt utan anledning. Det gjorde ju inte saken bättre precis. Varje gång jag sett honom så växer mitt hat mot honom. Och i lördags var inte annorlunda.

Vi hade varit på krogen och väntade på skjuts hem, då kommer det fram en kille till Emilia som hon känner på något vis, Lukas heter han. Och helt plötsligt kommer hans kompis fram och det var ingen mer än SLISKEN!
Emilias kompis presentrar sig för mig och sen presenterar sig Slisken för oss. Och störig som jag är så kan jag inte hålla käften. Jag säger rätt ut "och dig din jävel hatar jag". Gissa om han blev förvånad och stirrade på mig. Han undrade varför och då berättar jag för honom att han spottat på mig 3 år tidigare och att jag hatar honom mer och mer för varje gång jag ser honom. Han protesterar och säger att han inte alls spottat på mig.
Jag förklarar för honom att det inte är så konstigt att han inte kommer ihåg det för han var så jävla full att han tillochmed blev utkastad ur kön 3 gånger!

Men nu till det roligaste av allt.
Emilia skrev såhär till mig på MSN igår:
[ EmiliaK^] säger:
haha caroline!  :P
du vet bratsen vi träffade i lördags?
han som hade spottat på dig?
lukas, den andra, skriver till mig på fejjan nu och säger att den där andra vill be dig om ursäkt :p

Hur underbart roligt är inte det? Han vill be om ursäkt. Jag skrattade så jag fick ont i magen när jag läste det. Han kan få be om ursäkt hela livet om han vill, jag kommer förmodligen hata han så länge jag lever, bara för att jag kan.

ICA-Ulf videobloggar

Jag ÄLSKAR folk som driver med blåsta människor. Just därför är den här videobloggen klockren. Bland det roligaste jag sett på jag vet inte hur länge.


Julklappar

Julen har varit och jag tänkte berätta för er vad jag fått i julklapp, om det nu är någon som vill veta. Dom flesta ser ni på bilderna, men berättar ändå ifall ni inte ser.
  • Stekpanna
  • After Eight (från vovvarna sedan 14 år tillbaka eller så :p)
  • The Host av Stephenie Meyer
  • Strumpor
  • Underkläder
  • T-shirt från Carlings <3
  • Wii sports resort + en extra sensor eller vad det heter ( man får en jävla träningsvärk av spelet om man är så sjukt otränad som jag. Träningsvärk i armarna och magen i 2 dagar)
  • Sängkläder
  • Pengar
  • Skooooor. Sjukt snygga skor med sjukt hög klack.
  • Påfyllning till mobilen
  • CSI säsong 7
  • Criminal Minds säsong 1 och 2 <3
  • 21 Jumpstreet säsong 3 med Johnny Depp
  • Public enemies med Johnny Depp det med <3
  • Nagelgrejs så att naglarna blir massa fina och glansiga i 2 veckor :D
  • 4 überstora och sköna kuddar till sängen. ( Väldigt nödvändigt eftersom mina andra kuddar bara innehåller klumpar)
  • Sen fick jag ett jättefint kort på Julia, av Julia nu när jag kom upp till Idre.
Det var nog allt tror jag. Är supernöjd. Ber om ursäkt om jag glömt något :D

Mina underbara skor. Inte alls rolig att gå med i snö, halka och uppförsbacke. Skapligt ont i fötterna efter 3 timmars dansande på krogen får man också. Men sååå värt det, för man blir så sjukt lång och mans er ut att få massa långa ben <3

Avatar <3

I lördags var jag på Avatar med Marcus, Emilia, Oliver och Fanny.
Det var en sjukt bra film och jag är helt förälskad. James Cameron som gjorde filmen har inte gjort någon film sedan Titanic och jag klandrar honom inte. Om det är 12 år till hans nästa film gör det ingenting, för han kan verkligen göra mästerverk. Första utkastet kom 1994 och från början var det tänkt att filmen skulle släppas 1999, men tekninken var inte tillräckligt utvecklad för James vision om hur det skulle se ut. Det skulle dröja ända till 2009, 10 år efter planerat släpp, innan filmen släppdes. Enligt mig kan filmen inte ha blivit bättre.
Filmen kostade ungefär 237 miljoner dollar att göra

Jag kunde inte göra annat än att stirra på bioduken. Jag åt inte ens upp mina popcorn, och jag ÄLSKAR popcorn. Jag var helt fascinerad. Jag vill också bo på Pandora med dess underbara natur och läskiga djur. Jag vill också vara en vacker, blå , 3 meter lång jätte med fina tänder, långa svansar och långt hår med läskiga saker i, precis som Na´vi-folket. Jag vill flyga på såna där saker som dom flyger på, jag vill rida på dom vackra hästarna.

Nu vill jag se den i 3D för att få en ännu bättre inlevelsi i filmen, för att få mer djup.




Folkvagn = volkswagen

För att vara helt ärlig så var det inte allt för länge sen jag kom på varför folkvagn kallas just folkvagn.

Jag stod och väntade på bussen och det blev en bilkö vid busshållsplatsen och alldeles framför mig stannade det en folkvagn. Jag kollade lite extra på märket i grillen, VW stod det som på alla andra sånna bilar. Jag funderade en stund på vad det skulle kunna betyda, sedan klickade det och jag börjar skratta lite tyst för mig själv och tycker att jag är kanske hur dum som helst.
Volkswagen står det för såklart. Hur dum har inte jag varit hela mitt liv? Volkswagen är typ en tysk bil eller något sånt, någonstans i närheten av Tyskland iallfall. Och om man översätter volkswagen från tyska till svenska blir det just folkvagn.

Jag har aldrig blivit anklagad för att vara varken snabbtänkt eller smart, men vem tänker logiskt hela tiden?

Jag har förmodligen alltid vetat att VW står för volkswagen och att det betyder folkvagn, men har nog aldrig tänkt på det. Ibland tar det tid innan det går upp ett ljus och jag får en aha-upplevelse. Men nog känns det bra i hjärtat och i hjärnan när det väl händer.


Owes nya bil

Igår var vi och kollade på Owes nya bil. Den var massa fin, lite saker att göra, men fin.
Passade på att knäppa lite bilder medans han tvättade den :D


Kottens stora äventyr

Det hela började med att jag skulle åka hem till mamma. Jag packade min väska som vanligt och packade ner lilla Kotten. När jag kommer hem till mamma letar jag efter något i min väska och inser då att Kotten är borta. Jag sliter ut alla saker och rotar omkring, men han finns ingenstans. Jag VET att jag packade ner honom, men hittar honom inte. Jag ringer till Johnny och frågar om han kan åka hem till mig och kolla om jag glömde Kotten där, men det ville ha inte göra. Inte för en liten kotte.

Så jag hoppar på bussen och åker hem igen. Och på vägen hem så hittar jag honom. Han ligger på backen och fryser, stackarn. Jag stoppar ner honom i jackfickan och åker hem till mamma igen.
Men det är inte slut där.

Jag vet inte vad jag hade gjort, men jag hade inte varit inne i vardagsrummet. När jag går in i vardagsrummet ser jag något konstigt på golvet. Jag trodde att det var skräp som hundarna dragit in. Böjer mig ner för att plocka upp det så ser jag att det är ett av kottens ben. Hittar även halva örat.
Men inte nog med det.

Lite senare, vet inte om det var samma dag eller dagen efter så ser jag att Kotten ligger under bordet! Och brevid honom ligger hans 2 andra ben (han har blivit av med ett ben tidigare, för flera år sedan, så han hade bara 3). Det var inte bara benen, utan det var ett öga också. Sånt gillar jag inte. Woppie hade käkat på honom. Han hade även ett stort sår under ögat, och nosen hängde på sniskan.
Men nu är han hel igen, förutom att han inte har några ben och bara ett och ett halvt öra.
Här kommer lite före och efterbilder från operationen.


Här ser ni att han inte har något öga och är utan ben och ett halvt öra.


Här är det stora såret under ögat och och inget ben.

Här är han ihopsydd igen. Har kommer ha kvar ett stor ärr runt ögat, men han lever.

Vilket äventyr

Idag när jag och mamma var på Ica Maxi och handlat kunde vi inte låsa upp bildörrarna med nyckeln. Så där står vi med massa varor och får inte upp dörren. Mamma säger åt mig att jag måste krypa in genom bagageluckan, vilket jag gör. Jag hade velat se mig själv hasa mig in där med benen utstickandes. Det måste verkligen ha sett ut som att vi bröt oss in i bilen.
Jag skrattade som en galning åt mig själv. Men det har varit en rolig eftermiddag. Det är inte något jag gör varje dag om man säger så.

Jag ber om ursäkt

Det har varit väldigt lite bloggande dom här senaste veckorna, men dom har varit fullspäckade. Jag har varit sjukt stressad och haft hur mycket som helst att göra.
2 veckors labbande innebär en sjuk labbrapport som fortfarande inte är helt rättad, typ 5 andra labbrapporter som inte ska lämnas in utan bara skrivs i min labb-bok, förberedelser inför varje labb, diskussionsfrågor, mekanismer, uträkningar av mol och ekvivalenter och massa annat efter och före varje labb. 2 veckors nervositet inför muntan vi hade idag. 2 frågor skulle redovisas inför halvklass på ca 25 perosner. För er som känner mig så vet ni att jag AVSKYR att prata inför större folkmassor, men jag klarade mig galant. Jag började inte ens gråta :D

Har min omtenta på lördag och har inte ens hunnit plugga till den än, så imorgon blir det tentaplugg i sista minuten, vilket jag iockförsig är bäst på, så jag måste skippa skolan.

Men på lördag kväll/söndag lovar jag att jag kommer skriva om lite vad som hänt och så. Störst kommer nog historien om kottens försvinnande och lemlestande att bli. Med före och efterbilder av hans operation.

På söndag kommer allt vara lugnare och jag kan andas ut igen, kanske tillochmed hinner köpa några julklappar nästa vecka. Sen är det bara att börja plugga inför nästa tenta som är den 15e januari, organisk kemi och läkemedelskemi. Det kommer inte bli någon höjdare.

Hör av mig på lördag kväll om hur tentan gick. Förhoppningsvis gick det bra, för annars måste jag vänta tills i typ augusti för nästa omtenta, och det är jag inte så sugen på. Så håll tummarna på lördag.

Nu bllir det sova, sen upp och skriva klart labbrapporten sen råplugga så länge ögonen är öppna.

Home sweet home

Äntligen är min lillebror hemma. Sjukt brun är han också och jag är sur för det. Han har fått alla dom bra generna, eller "brungenerna" iallafall. Själv får man springa omkring och vara vit, nästan som en albino. Men inte klagar jag för det inte.

Han hade köpt 2 presenter till mig också, snäll som han är <3
Hade verkligen inte förväntat mig att han skulle köpa något alls, men 2! Han är bäst min lillebror.


Den till vänster köpte han den här gången, den till höger köpte han till mig när han var på Samos för nått år sen. Eller det kanske var förra året? Nej, 2 år sen tror jag.

Ett jättefint ljusfat med 2 ljushållare eller vad man säger och 2 blomformade ljus.


Som sagt, min lillebror är bäst :D Jag blev jätteglad när jag fick dessa grejer :D

RSS 2.0