A new beginning

Jag tyckte att jag var ensam när jag bodde i Gävle, men det är inget i jämförelse med hur jag känner nu. Här har jag inget, förutom David, fast vi ses inte så ofta vi heller. Inte i veckorna iallafall, men nästan varje helg. Har jag tråkigt nu kan jag inte bara åka hem till mamma och vara där några timmar, det kunde jag när jag bodde i Gävle. Men det är inget som stör mig. Jag är här för att utbila mig till det jag verkligen vill bli och det är en stor hjälp på vägen.

Trots detta så saknar jag inte Gävle alls, förutom människorna. Såklart saknar jag maten på Mezopotamya och dom blå drinkarna på Old Saints, men det är inget jag tänker på varje dag.
Jag trivs här nere, även om det inte känns som hemma än. Jag mår bra. Bättre än jag mått på länge och det blir bara bättre känns det som.
Även om jag är ledsen vissa dagar för att jag saknar dom där hemma, så mår jag ändå bra. Att flytta till Skövde var verkligen vad jag behövde. En helt ny start. Ett nytt liv. Inte ett helt nytt liv såklart, men en ny start i en helt ny stad.

Och får jag hemlängtan, så är det bara att hoppa på tåget och åka hem några dagar.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0