What will I do..

Ännu en till tråkig skol-uppdatering.
Denna vecka har varit rätt körig. Hade deadline på 4 stora inlämningsuppgifter. En i kriminalteknik i praktiken, en i cellbiologi II och två i genetiken. Men nu är det ÄNTLIGEN färdigt. Jag hoppas så klart att alla blir godkända, men mest av allt hoppas jag att jag klarar genetiken. Det är den jag har haft emst problem med.

Från och med imorgon går jag bara i skolan onsdagkvällar 18-21, resten av terminen. Om jag inte blir godkänd i genetik-kursen vill säga. Om jag blir det läser jag en till genetik-kurs lite senare i vår, som jag egentligen ska läsa nästa vår. Men hellre att få skiten gjord nu, när jag ändå har så lite att göra.

Det blir en sjukt lugn vår för min del. Några inlämningsuppgifter lite då och då ska jag nog allt klara av.

Det är tur att jag sitter med i Vitae-styrelsen, annars hade jag fan blivit galen av att sitta hemma hela dagarna och inte göra någonting alls. Jobba får jag inte göra, då jag är tjänstledig från mitt jobb i Gävle, annars hade det varit ett perfekt tillfälle att få in lite extra pengar. Kanske skulle ta och ringa till chefen och höra med henne om hon går med på det, vilket jag tvivlar stark på att hon gör. Men det kanske är värt ett försökr iallafall.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0